Moderator: Estraven

magdar77 pisze:To chociaż przystojnego Węgra z białym winem podeślij. Przystojny z językiem angielskim, albo powalająco przystojny i może nie mówić

alab108 pisze:magdar77 pisze:Zenobiusz oszalał. Od rana nie mogę się ruszyć, bo mam przyklejonego do ręki kota. Zawsze był miziakiem, ale dziś to już przechodzi samego siebie. Inna sprawa, że niespecjalnie mam ochotę się ruszać. Jestem chora
A cóż to się przyplątało?
alab108 pisze:magdar77 pisze:To chociaż przystojnego Węgra z białym winem podeślij. Przystojny z językiem angielskim, albo powalająco przystojny i może nie mówić
Oj chyba nie jest z Tobą tak źle
magdar77 pisze:Zenobiusz oszalał. Od rana nie mogę się ruszyć, bo mam przyklejonego do ręki kota. Zawsze był miziakiem, ale dziś to już przechodzi samego siebie. Inna sprawa, że niespecjalnie mam ochotę się ruszać. Jestem chora
magdar77 pisze:To chociaż przystojnego Węgra z białym winem podeślij. Przystojny z językiem angielskim, albo powalająco przystojny i może nie mówić

Monika_Wolska pisze:magdar77 pisze:Zenobiusz oszalał. Od rana nie mogę się ruszyć, bo mam przyklejonego do ręki kota. Zawsze był miziakiem, ale dziś to już przechodzi samego siebie. Inna sprawa, że niespecjalnie mam ochotę się ruszać. Jestem chora
Kuruj się dziewczyno, kuruj, kto nakarmi kotecki
magdar77 pisze:Na pewno powyżej 180 cm., bo ja mam prawie tyle. Po trzydziestce, nieżonaty, niegłupi, niebrzydki
RODZINNE!Monika_Wolska pisze:No Kawusia pewnie nie wyraża zgody na bycie nienajedzoną
MamaMeli pisze:magdar77 pisze:Na pewno powyżej 180 cm., bo ja mam prawie tyle. Po trzydziestce, nieżonaty, niegłupi, niebrzydki
oszalała z tymi wymaganiami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RODZINNE!
magdar77 pisze:MamaMeli pisze:magdar77 pisze:Na pewno powyżej 180 cm., bo ja mam prawie tyle. Po trzydziestce, nieżonaty, niegłupi, niebrzydki
oszalała z tymi wymaganiami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RODZINNE!
Oszalałam? Podałam minimalne wymagania, bez typu urody, wspólnych zainteresowań, tematów do rozmów. A i to minimum jest dla sporej części nieosiągalne :roll: .
skąd ja to znam. U mnie jedyna różnica że nie musi być taki wysoki.magdar77 pisze:Zapomniałam dodać najważniejszej cechy, absolutnie koniecznej! SAMODZIELNY. Ja ogarniam siebie, dzieciaka i koty sama, ale nie mam zamiaru ogarniać jeszcze faceta. Ma sam prasować swoje koszule, robić sobie śniadanie do pracy i obsługiwać sprzęty domowe (i nie mam tu na myśli komputera, TV i dvd). Ciężka sprawa, co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości