Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asia2 pisze:chyba dziś nie zrobie zdjęć, Po myciu futerek uszu, podaniu leków, wyglaskaniu, podaniu żarła nie wiem ile razy:)), nie mam już sily na zdjęcia:((
W nocy maly czarny płakał, nie jadl sam. Karmiłam go i oswajałam.
Usmażyłam skórki z kurczaka. Pachną bardzo i mam nadzieję, że na nie uda się zlapać maluchy a może mamę.... Startujemy ok 20. Kciuki mile widziane.
asia2 pisze:mam dwa kolejne kociaki. Razem jest ich u mnie 6 sztuk. A w piwnicy zostały trzy. Tak 3, nie pomyliłam się Ogromny miot.
dziś zlapałysmy rudaszka i szylkretke . Został rudaszek, tri i ciemniejsza szylkretka. Syn Izy widział bialego kociaka wyprowadzonego przez mamę na zewnątrz . Może mu się wydawało, mam nadzieję bo byłby to dziesąty kociak.
Maluchom podalam antybiotyk, nakarmiłam ze strzykawki convem z mlekiem, obmyłam Imaveralem. Jutro dostaną kroplówkę z immunodolem.
Rudaszek ktory zostal w piw nicy jest bardzo drobny i długo polowalysmy na niego bez powodzenia.
ASK@ pisze:asia2 pisze:mam dwa kolejne kociaki. Razem jest ich u mnie 6 sztuk. A w piwnicy zostały trzy. Tak 3, nie pomyliłam się Ogromny miot.
dziś zlapałysmy rudaszka i szylkretke . Został rudaszek, tri i ciemniejsza szylkretka. Syn Izy widział bialego kociaka wyprowadzonego przez mamę na zewnątrz . Może mu się wydawało, mam nadzieję bo byłby to dziesąty kociak.
Maluchom podalam antybiotyk, nakarmiłam ze strzykawki convem z mlekiem, obmyłam Imaveralem. Jutro dostaną kroplówkę z immunodolem.
Rudaszek ktory zostal w piw nicy jest bardzo drobny i długo polowalysmy na niego bez powodzenia.
Szlag. Jak już człowiek zdecyduje się zgarnąć towarzystwo bo bojach z samym sobą i jak nie udaje się, to szlag człeka trafia i wieli niepokój jest. Asiu, trzymaj się. Małe, czym ich jest mniej, tym mają większe szanse na przeżycie. Matka ma więcej pokarmu a i to co nosicie starcza dla wszystkich. Bo zawsze któreś, bardziej płochliwsze czy słabsze, nie dopchają się.
Myszolandia pisze:Ojej,szkoda tego rudaskamam nadzieję,ze się złapie jakoś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To może Asiu naklejcie powieście kartkę,że koty są do wyłapania,żeby "chwilowo" nie karmili ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 94 gości