MamaMeli pisze:nieważne, ja chcę dziecko
Mam sąsiada do adopcji, lat 21 - reflektuje Pani
Ostatnio miałam zjazd rodzinny i bardzo chciał się ze mną zabrać, więc wyskoczył w tekstem "adoptuj mnie"

Moderator: Estraven
MamaMeli pisze:nieważne, ja chcę dziecko

magdar77 pisze:MamaMeli pisze:nieważne, ja chcę dziecko
Jak się przeprowadzę będziesz miała. Będziesz ją mogła zabierać kiedy zechcesz. Kontakt nieograniczony w dzień i w nocy, łącznie z prawem do części wakacji.
magdar77 pisze:Taki odchowany ma swoje plusy. Oczywiście o ile dobrze odchowanyCzasem żałuję, że Młoda nie ma już 21 lat.
Monika_Wolska pisze:magdar77 pisze:Taki odchowany ma swoje plusy. Oczywiście o ile dobrze odchowanyCzasem żałuję, że Młoda nie ma już 21 lat.
Z określeniem "dobrze" bym polemizowała, ale że ja twardą rękę mam to potrafię mu czasami przywalić w grzbiet jak się niestosownie zachowuje
Monika_Wolska pisze:Monika_Wolska pisze:magdar77 pisze:Taki odchowany ma swoje plusy. Oczywiście o ile dobrze odchowanyCzasem żałuję, że Młoda nie ma już 21 lat.
Z określeniem "dobrze" bym polemizowała, ale że ja twardą rękę mam to potrafię mu czasami przywalić w grzbiet jak się niestosownie zachowuje
Ale śmieci wyniesie, ciężkie zakupy przytaszczy, domowe naprawy mu też nie obce, no i kotów przypilnuje jak trzeba. Nie jest najgorzej
magdar77 pisze:W jakim tempie?Przecież ja dojrzewam do decyzji
Przeraża mnie węgierski, ale im więcej CV wysyłam tym bardziej przeraża mnie polski rynek pracy. Średnia proponowanych zarobków to 2 tyś. netto. A ja mam 1500 zł. raty kredytu. Wynajęte spłaciłoby się samo
.
Aia pisze:O tak! takie salony to i w każdym polskim mieście by się przydały! W całej Warszawie jest tylko jeden, który potrafi mnie odziać...
MamaMeli pisze:Aia pisze:O tak! takie salony to i w każdym polskim mieście by się przydały! W całej Warszawie jest tylko jeden, który potrafi mnie odziać...
coś Ty? który? byłam chyba we wszystkich, mnie brafittingu nie trzeba ale w wielu są ogarnięte dziewczyny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości