Mokatkowo. Zen [*], żegnaj mój kocie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 29, 2014 9:20 Re: Mokatkowo :)

MamaMeli pisze:nieważne, ja chcę dziecko :D

Mam sąsiada do adopcji, lat 21 - reflektuje Pani :D
Ostatnio miałam zjazd rodzinny i bardzo chciał się ze mną zabrać, więc wyskoczył w tekstem "adoptuj mnie" :ryk:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Pon wrz 29, 2014 9:22 Re: Mokatkowo :)

Taki odchowany ma swoje plusy. Oczywiście o ile dobrze odchowany ;) Czasem żałuję, że Młoda nie ma już 21 lat. :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon wrz 29, 2014 9:22 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:
MamaMeli pisze:nieważne, ja chcę dziecko :D

Jak się przeprowadzę będziesz miała. Będziesz ją mogła zabierać kiedy zechcesz. Kontakt nieograniczony w dzień i w nocy, łącznie z prawem do części wakacji. :ryk:

w tym tempie zanim Ty się przeprowadzisz to ona będzie pełnoletnia :roll:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon wrz 29, 2014 9:27 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:Taki odchowany ma swoje plusy. Oczywiście o ile dobrze odchowany ;) Czasem żałuję, że Młoda nie ma już 21 lat. :twisted:

Z określeniem "dobrze" bym polemizowała, ale że ja twardą rękę mam to potrafię mu czasami przywalić w grzbiet jak się niestosownie zachowuje :twisted:

Monika_Wolska

Post » Pon wrz 29, 2014 9:29 Re: Mokatkowo :)

Monika_Wolska pisze:
magdar77 pisze:Taki odchowany ma swoje plusy. Oczywiście o ile dobrze odchowany ;) Czasem żałuję, że Młoda nie ma już 21 lat. :twisted:

Z określeniem "dobrze" bym polemizowała, ale że ja twardą rękę mam to potrafię mu czasami przywalić w grzbiet jak się niestosownie zachowuje :twisted:

Ale śmieci wyniesie, ciężkie zakupy przytaszczy, domowe naprawy mu też nie obce, no i kotów przypilnuje jak trzeba. Nie jest najgorzej :D

Monika_Wolska

Post » Pon wrz 29, 2014 9:29 Re: Mokatkowo :)

W jakim tempie? 8O Przecież ja dojrzewam do decyzji :) Przeraża mnie węgierski, ale im więcej CV wysyłam tym bardziej przeraża mnie polski rynek pracy. Średnia proponowanych zarobków to 2 tyś. netto. A ja mam 1500 zł. raty kredytu. Wynajęte spłaciłoby się samo :evil: .
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 9:31 Re: Mokatkowo :)

Monika_Wolska pisze:
Monika_Wolska pisze:

Ale śmieci wyniesie, ciężkie zakupy przytaszczy, domowe naprawy mu też nie obce, no i kotów przypilnuje jak trzeba. Nie jest najgorzej :D

No właśnie o tym mówię :).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 9:32 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:W jakim tempie? 8O Przecież ja dojrzewam do decyzji :) Przeraża mnie węgierski, ale im więcej CV wysyłam tym bardziej przeraża mnie polski rynek pracy. Średnia proponowanych zarobków to 2 tyś. netto. A ja mam 1500 zł. raty kredytu. Wynajęte spłaciłoby się samo :evil: .

niech Cię nie przeraża węgierski.
polski i angielski już są spoko. po jakiemuś mówisz jeszcze ?
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 9:39 Re: Mokatkowo :)

Podstawy francuskiego. Ale naprawdę podstawy ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 9:43 Re: Mokatkowo :)

polski i angielski starczą. zarobki netto o ok. połowę wyższe. masz dziecko więc dni wolne w ilości sporej. ubezpieczenie umowa o pracę itp itd. ;)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 12:04 Re: Mokatkowo :)

A na Węgrzech prościej założyć własną firmę niż w Polsce, gdzie to graniczy z niemożliwością? :wink:
Mirando, 2tyś netto to bym z pocałowaniem ręki brała :twisted: Ostatnio brałam udział w castingu na państwową posadkę. Po odjęciu kosztów dojazdów (praca w terenie), które miesięcznie mogłyby wynieść ok 700zł, bezzwrotne, zostawało na życie jakieś 1100zł max na rękę :twisted: Powodzenia utrzymać za to rodzinę. Państwowy stołek!!!
Dzień dobry, tak poza tym ;)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon wrz 29, 2014 12:09 Re: Mokatkowo :)

nie wiem, nie orientowałam się bo nei mam kompletnie żadnego kapitału :mrgreen: i kompletnie się na tym nie znam, a założyłabym porządny salon z brafittingiem.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 12:16 Re: Mokatkowo :)

O tak! takie salony to i w każdym polskim mieście by się przydały! W całej Warszawie jest tylko jeden, który potrafi mnie odziać...

Aia

Post » Pon wrz 29, 2014 12:31 Re: Mokatkowo :)

Aia pisze:O tak! takie salony to i w każdym polskim mieście by się przydały! W całej Warszawie jest tylko jeden, który potrafi mnie odziać...

coś Ty? który? byłam chyba we wszystkich, mnie brafittingu nie trzeba ale w wielu są ogarnięte dziewczyny...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 13:03 Re: Mokatkowo :)

MamaMeli pisze:
Aia pisze:O tak! takie salony to i w każdym polskim mieście by się przydały! W całej Warszawie jest tylko jeden, który potrafi mnie odziać...

coś Ty? który? byłam chyba we wszystkich, mnie brafittingu nie trzeba ale w wielu są ogarnięte dziewczyny...

Bra-Dreams. Na Wolskiej. Może w innych też dobrze dopasowują, ale rozmiarów nie mają (a ja i tak muszę mieć na wymiar przerabiane :/)

Aia

[poprzednia][następna]