ale za to Klarunia odnosi sukcesy dydaktyczne na polu mojego śpiewania
równowaga w przyrodzie musi być!Moderator: Estraven

równowaga w przyrodzie musi być!magdar77 pisze:MamaMeli pisze:to dobrze, bo po minie pani od baletu widzę że ona zaczyna powątpiewać
Kiepska jest
magdar77 pisze:Młoda w domu z bólem gardła i katarem. To jest dopiero armagedon.
Moja koleżanka z pracy też ma armagendon - wczoraj napisała, że od dwóch dni siedzi z synkiem w szpitalu bo złapał rota. Dwa dni miała "luksusy" w izolatce bo nie wiedzieli co mu jest, ale wczoraj już poszli na salę ogólną - w planach był śpiwór na podłodze. Wolę się nie odzywać do niej, bo jak ją znam jest gotowa kogoś zabić magdar77 pisze:Monolog Lany "Nic nie będę jadła, boli mnie gardło, nie chcę zakładać rajstop, niedobry syrop, czemu Kawa do mnie nie idzie, dlaczego nie mogę jeździć na hulajnodze, kiedy zrobisz porządne śniadanie?
Obawiam się, że jedna z nas nie przeżyje tego dnia
MamaMeli pisze:magdar77 pisze:Monolog Lany "Nic nie będę jadła, boli mnie gardło, nie chcę zakładać rajstop, niedobry syrop, czemu Kawa do mnie nie idzie, dlaczego nie mogę jeździć na hulajnodze, kiedy zrobisz porządne śniadanie?
Obawiam się, że jedna z nas nie przeżyje tego dnia
zrobimy tak: ja adpotuję Lanę, choćby na czas choroby, a Ty dyskutujesz z ograniczonymi Włochami. Deal?
Monika_Wolska pisze:I jeszcze "bella ragazza"
MamaMeli pisze:nieważne, ja chcę dziecko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości