Moderator: Estraven
magdar77 pisze:Jak kiedyś wreszcie wybiorę się do Budapesztu to dam Tobie w prezencie jeden z mich szesnastu korkociągówMamaMeli pisze:z obcokrajowców pracujących w mojej firmie maaaało kto zna.
będąc na miejscu przy odrobinie chęci człowiek raz dwa się uczy.
Ja mogę robić zakupy w samoobsługowym sklepie, ale szkoła Młodej i wet kotów to powody, dla których nauczyłabym się nawet chińskiego. Na razie w ramach edukacji przedstawiam się i witam niemal śpiewająco a dodatkowo wiem, że pewne słowo, powszechnie stosowane w stanach silnego wzburzenia, brzmi niezwykle podobnie. Jednak to bratanki
magdar77 pisze:Idź, bo sama piję, no!
. Prasowanie skończone - Morel robi odwrót do łazienkikuba.kaczor13 pisze:a dziś dzień bez nawet kropelki alkoholu , a dobrego wina chętnie bym się napił
magdar77 pisze:kuba.kaczor13 pisze:a dziś dzień bez nawet kropelki alkoholu , a dobrego wina chętnie bym się napił
Miranda borozik.

Mam jeszcze w lodówce słodkie czerwone winko - okropieństwo Monika_Wolska pisze:No ja już wypiłamMam jeszcze w lodówce słodkie czerwone winko - okropieństwo
Tzn nie lubię słodkich win, to jest prezentem.
kuba.kaczor13 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=AdqS5zoNp2I chyba znasz to miejsce ?
MamaMeli pisze:ja sobie nalałam a ona sobie poszła?
Monika_Wolska pisze:Monika_Wolska pisze:No ja już wypiłamMam jeszcze w lodówce słodkie czerwone winko - okropieństwo
Tzn nie lubię słodkich win, to jest prezentem.
ehhh przypomniałam sobie, że słodkie można przerobić na grzańca. Ale to już może kiedy indziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości