♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 28, 2014 17:27 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Mami łakomczuch, Nuri dobrze wychowany kotek, Meli księżniczka :P
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie wrz 28, 2014 18:20 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Cześć na 6 :D Cudne portrety na pierwszej! :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie wrz 28, 2014 18:23 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:Obrazek

nowy dzień, miziamy dalej....

Jak słodko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jestę bibelotę

Fajna kryjówka i miejscówka do paczania ;)
Portrety śliczne :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie wrz 28, 2014 18:31 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:Nuri wsuwa surowe skrzydełko aż mu się uszałki trzęsą, Meli nie umie :roll:

a ten sosik jest całkiem dobry, już go kiedyś jadłam jak miałam tylko jeden garnek :ryk:

U mnie z kolei Tośka uwielbia obgryzać skrzydełka/udka, a Marcelek nie rusza mięska ;)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie wrz 28, 2014 18:36 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Rilla07 pisze:

nowy dzień, miziamy dalej....

Jak słodko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jestę bibelotę

Fajna kryjówka i miejscówka do paczania ;)
Portrety śliczne :)

właśnie ta skrzynka, jak sądzę, była sprawczynią tych śladów krwi na początku pobytu Nurisia u mnie. Chyba tam wlazł i zrzucił skrzynkę która mu spadła na łapkę, bo ma taką podłużną bliznę. Biedulek, musiało boleć :strach: ale daje się tam miziać, na bank już nie boli i już absolutnie żadnych śladów krwi nigdzie nie ma, tylko futerkiem jeszcze nie zarosło ale żadnego zgrubienia ani nic w tym miejscu nie wymacałam.

Nie pisałam, dziś jak wróciłam ze sklepu to tłukę się z torebką, kluczami, drzwiami, butami i widzę że coś do mnie idzie. Myślałam że Meli której czasami chce się ruszyć dupinkę i mnie przywitać... a to Nuri, na pełnym luzie, maszeruje w moją stronę mimo moich gwałtownych ruchów i hałasów, z ogonem na baczność, z miną: no, wreszcie to żarcie :ryk: :1luvu:

ze skrzydełka Nuriczka został "zawias" z dwucentymetrowymi kawałkami kości.

ze skrzydełka Meli zostało wszystko, a że ja nei umiem go obrać to ugotowałam i dopiero wtedy obrałam, dodałam marfefki (o ja nikczemna) i resztką saszetki przykryłam tę zbrodnię - dopiero wtedy zjadła.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie wrz 28, 2014 19:02 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

aannee99 pisze:
MamaMeli pisze:Nuri wsuwa surowe skrzydełko aż mu się uszałki trzęsą, Meli nie umie :roll:

a ten sosik jest całkiem dobry, już go kiedyś jadłam jak miałam tylko jeden garnek :ryk:

U mnie z kolei Tośka uwielbia obgryzać skrzydełka/udka, a Marcelek nie rusza mięska ;)

Jak kupka będzie ładna to będę mu dawać od czasu do czasu. Ma śliczne ząbki i ostre jak cholera, więc niech o nie dba :ryk: Melisi kilku brakuje a te co są wprawdzie nie bolą ale szału nie robią więc wykazuję zrozumienie, staram się dawać chociaż chrząsteczki żeby pogryzła.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 7:21 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Mnie zawsze witają obie pannice. No... prawie zawsze... Ofelia raz się zamknęła w szafie, drugi raz mój tata zamknął ją przypadkiem w łóżku. Za każdym razem dostawałam palpitacji.
Ale żeby tylko witały! Skubanice próbują wymknąć się na klatkę schodową. Tak więc najpierw do mieszkania przez szparkę "wchodzi" torba z zakupami, dopiero później ja :lol:

Nuri. Mniamuśne było skrzydełko? My nie dostajemy skrzydełków, Ofelja nie umi ich amciać, a ja nie wię czy umię. Ale ja jezdę ściorbata, wieś? My mamy miąsko pokrajane.
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon wrz 29, 2014 7:22 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon wrz 29, 2014 7:33 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MB&Ofelia pisze:Mnie zawsze witają obie pannice. No... prawie zawsze... Ofelia raz się zamknęła w szafie, drugi raz mój tata zamknął ją przypadkiem w łóżku. Za każdym razem dostawałam palpitacji.
Ale żeby tylko witały! Skubanice próbują wymknąć się na klatkę schodową. Tak więc najpierw do mieszkania przez szparkę "wchodzi" torba z zakupami, dopiero później ja :lol:

Nuri. Mniamuśne było skrzydełko? My nie dostajemy skrzydełków, Ofelja nie umi ich amciać, a ja nie wię czy umię. Ale ja jezdę ściorbata, wieś? My mamy miąsko pokrajane.
Mała Ciorna Carmen

Skrzydełko było chrupiące i pyszne. Głupiutka Meli też nie umie takiego jeść i przez nią rano dostaliśmy ugotowane, pokawałeczkowane. Już nie było kosteczek do chrupania.
Nuri
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 8:11 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Dzień dobry :201461

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Pon wrz 29, 2014 8:16 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Gotowane jest znacznie mnie smaczne. Moki.
Mięso jest do bani, suche jest do bani, mokre jest do bani. Lubię tylko zmiksowane, polane sosikiem i w łóżeczku. Zen.
Wszystko jest dobre, tylko mało dają. Kawa.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon wrz 29, 2014 8:19 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

magdar77 pisze:Gotowane jest znacznie mnie smaczne. Moki.
Mięso jest do bani, suche jest do bani, mokre jest do bani. Lubię tylko zmiksowane, polane sosikiem i w łóżeczku. Zen.
Wszystko jest dobre, tylko mało dają. Kawa.

Wy się nie znacie, puszeczki są najlepsze. I saszeteczki. Ewentualnie chrupeczki orijenki albo acanki.
Meli

Co za babsztyl, wołowinka z żyłkami to jest koniec świata! Mama obiecała że taką dzisiaj przyniesie, już nie mogę się doczekać!
Nuri
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 8:36 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

My nie możemy amciać wołowinku, bo mamy arergiję :( Ja łysię się na szyjku, a Ofelku ma kuku na pysiu po wołowinku i cielącinku :(
Mała Ciorna Carmen zmartwiona

Puszeczku są mniamuśne i saszetku też i chrupcie są też mniamuśne. I mniamuśności z szafku co mię gupia Duża nie chce dać. I mówi na mię śmiociojad. Bzykacze też są mniamuśne i skakacze.
Książniczka Ofelja lubiąca-urozmaicone-menu
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon wrz 29, 2014 12:13 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

ssssssssssssssssssłodka Meli :1luvu:
Ale chyba jakbym miała taką przytulankę rano w łóżku, to bym nie wstała nigdy :strach: Już z Kajem (który nie jest aż tak słodki :wink: ) jest ciężko się dźwignąć, szczególnie, że ten wcale się też nie garnie do rozpoczęcia dnia o przyzwoitej godzinie :twisted:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon wrz 29, 2014 15:15 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Dzień dobry :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

[poprzednia][następna]