Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joako pisze:Mb, a czy któryś z weterynarzy, do których chodzisz jest specjalistą od nerek?
weatherwax pisze:Masz całkowitą rację: kot sam Ci powie, jeśli będzie miał dosyć życia.
A nadzieja umiera ostatnia. Więc jednak, mimo strachu, wierzę w chęć życia Kropci, która czuje się bezpiecznie tylko w swoim domu i przy Tobie.
Anna61 pisze:Serce się się cieszy jak kot ma się lepiej.![]()
![]()
![]()
Joako pisze:Jakie piękne zdjęcia na trawie - chciałoby się powiedzieć: "Chwilo, trwaj!" Niech Kropcia cieszy się jak najdłużej.
Niestety, wetów - specjalistów od nefrologii jak na lekarstwo.
Kciuki, żeby Kropka chciała jeść, dobrze, że sosik zasmakował, może leki osłonowe na żołądek zaczęły działać.
Annaa pisze:Trzymam kciuki za Kropcię![]()
Na zdjęciach wygląda tak zdrowo i szczęśliwie
wiesiaczek1 pisze:bardzo współczuję i też trzymam kciuki![]()
tym bardziej, że mam chorego kotka, mojego 14-letniego Zorcia,
miał prawdopodobnie wylew, ma lekko sparaliżowaną lewą stronę,
co drugi dzień jesteśmy u weta na zastrzykach,
ale apetycik jest i jakoś się porusza, nie wiem co będzie dalej,
mb pisze:wiesiaczek1 pisze:bardzo współczuję i też trzymam kciuki![]()
tym bardziej, że mam chorego kotka, mojego 14-letniego Zorcia,
miał prawdopodobnie wylew, ma lekko sparaliżowaną lewą stronę,
co drugi dzień jesteśmy u weta na zastrzykach,
ale apetycik jest i jakoś się porusza, nie wiem co będzie dalej,
Biedaczek, to okropne.
Ale jeśli ma ochotę na jedzonko, to może da jeszcze radę żyć z tym.
Współczuję Ci bardzo, to straszne przeżycia, a najgorsza jest niepewność odnośnie przyszłości, a także tego, jakie decyzje podejmować.
slava pisze:Pozdrawiam i trzymam kciuki za Kropcię![]()
![]()
![]()
![]()
Co jakiś czas zaglądam do Was anonimowo, bo jakoś najczęściej czasu brakuje, by dłużej się zatrzymać, jednak teraz nie mogłam spokojnie wrócić do swoich spraw. Całej Waszej Czwórce życzę zdrowia i spokoju. Życie jest zaskakujące, może więc teraz pora na pozytywne zaskoczenie? Koteczka ślicznie wygląda na zdjęciach. Słuchaj swego serca i rozumu- one najlepiej wszystko wiedzą. Lekarze i weci widzą przypadek, my- bliskich i przyjaciół
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Marmotka, pibon, puszatek, raiya, Silverblue i 42 gości