Bardzo Ci, Erin, dziękuję
Dotarło już nasze zamówienie

Zwierzaki przeszczęśliwe z jedzonka, staruszki dostały małą paczkę Ageingów (w sklepach zoologicznych na mieścieod dawna nie można dostać

) - Panda je uwielbia
Zuziu (AnnAArczyK) - bardzo Ci dziękujemy za paczkę z ubrankami, wszystkie są super
Później wkleję rachunek za zamówienie
Z kartonów zrobiłam budki - jedną zostawiłam domowym do odpoczywania (Szpieg wszystkich wygonił i sam sobie leży

), pozostałe dla dwóch stadek bezdomniaczków, wyścieliłam kożuszkiem i polarkami i przykryłam workiem

Jutro będę robić zdjęcia dziczkom, więc pokażę
Na obiadku u dzikszego stadka (m.in. Mała Kicia, Bielunia) pojawiła się dorosła biało-czarna kocina - dostała na imię Krówka, dosyć nieufna, pierwszy raz ją zobaczyłam, ale pozostałe kotki zdaje mi się, że ją znają (płci nie znam, nie podeszła) - w ogóle nie zwracały uwagi... Mam nadzieję, że jutro uda mi się zrobić jej zdjęcie

Pewnie biedactwo przyszło gdzieś z działek albo sąsiednich ulic... Biedna Krówcia

Ale dobrze, że wie, gdzie jest jedzonko, mam nadzieję, że niedługo zaufa, bo muszę zacząć łapać na sterylki... Oby UM jeszcze w tym roku dawał talony, bo muszę ogarnąć te dziewczyny, które nie mają małych... Dwie karmiące w przyszłym roku na ciach - myślę, że wtedy już dadzą się złapać
Laluś jest zachwycony zabaweczkami z zooplusa, szaleje, widać, że bardzo się ucieszył