MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 26, 2014 7:30 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Cześć Kasiu :1luvu:
lubię kawę jacobs kronung zieloną do parzenia lubię tchibo te granatowe,ale jaką mam, taką piję :wink:
Dziś pogoda jest straszna,leje i zimno :(
dzisiaj mój kochany Szpiegusek już pół roku w domku...na dworze dawno by umarł,ten katar by go zniszczył...staruszek miewa się wspaniale... tyje,śpi,zrobił się z niego chłop jak niewiem...żyj kochanie nam w cieple i spokoju sto lat,bo całym Twoim życiem to był jeden wielki ból..
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 26, 2014 8:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Kazda taka uratowana bieda cieszy serce i oko :)
Czesc Kochani!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 26, 2014 8:29 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Cześć Erin <3
fajnie,że jesteś...
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 26, 2014 10:45 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

:D
Postaram sie troche pomoc niedlugo.

Erin

Post » Pt wrz 26, 2014 17:07 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Bardzo Ci, Erin, dziękuję :1luvu: :D
Dotarło już nasze zamówienie :201438 Zwierzaki przeszczęśliwe z jedzonka, staruszki dostały małą paczkę Ageingów (w sklepach zoologicznych na mieścieod dawna nie można dostać :? ) - Panda je uwielbia :1luvu:
Zuziu (AnnAArczyK) - bardzo Ci dziękujemy za paczkę z ubrankami, wszystkie są super :mrgreen: <3
Później wkleję rachunek za zamówienie :201445
Z kartonów zrobiłam budki - jedną zostawiłam domowym do odpoczywania (Szpieg wszystkich wygonił i sam sobie leży :ryk: ), pozostałe dla dwóch stadek bezdomniaczków, wyścieliłam kożuszkiem i polarkami i przykryłam workiem :) Jutro będę robić zdjęcia dziczkom, więc pokażę :ok:
Na obiadku u dzikszego stadka (m.in. Mała Kicia, Bielunia) pojawiła się dorosła biało-czarna kocina - dostała na imię Krówka, dosyć nieufna, pierwszy raz ją zobaczyłam, ale pozostałe kotki zdaje mi się, że ją znają (płci nie znam, nie podeszła) - w ogóle nie zwracały uwagi... Mam nadzieję, że jutro uda mi się zrobić jej zdjęcie :kotek: Pewnie biedactwo przyszło gdzieś z działek albo sąsiednich ulic... Biedna Krówcia :( Ale dobrze, że wie, gdzie jest jedzonko, mam nadzieję, że niedługo zaufa, bo muszę zacząć łapać na sterylki... Oby UM jeszcze w tym roku dawał talony, bo muszę ogarnąć te dziewczyny, które nie mają małych... Dwie karmiące w przyszłym roku na ciach - myślę, że wtedy już dadzą się złapać :ok:
Laluś jest zachwycony zabaweczkami z zooplusa, szaleje, widać, że bardzo się ucieszył :dance:
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 26, 2014 19:58 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zamówienie i budka dla bezdomniaczków
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Domek dla rezydentow

Ostatnio edytowano Pt wrz 26, 2014 20:10 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 2 razy
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 26, 2014 20:05 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Ale fajnie szamają :D
Nie kłócą się przy jednej miseczce?
Muszer zawsze prycha na Teemo jak ten mu próbuje zaglądnąć do miski :D

A jakie zabawki kupiłaś, poka :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt wrz 26, 2014 20:40 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Rilla07 pisze:Ale fajnie szamają :D
Nie kłócą się przy jednej miseczce?
Muszer zawsze prycha na Teemo jak ten mu próbuje zaglądnąć do miski :D

A jakie zabawki kupiłaś, poka :D

Zgodna rodzinka to jest, prawie żadnych bójek nie robią :D
To są te zabawwczki (przepraszam za jakość, ale teraz zribilam) :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek
Jutro rano jadę z Guciem na kontrolę. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :201481
Od 15 wrz jeżdzą busy do Gliwic, nawet w weekendy i święta :ok:
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 26, 2014 21:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

:ok: :ok: :ok: :ok: :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 26, 2014 21:37 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Życzę zdrówka dla Gucia. :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob wrz 27, 2014 8:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Wymiziaj kicie. Jak już kiedyś pisałam wolałabym podjechać i też coś potrzebnego podrzucić. Dam znać na pw. jak wrócę ze szkolenia.

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Sob wrz 27, 2014 8:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Dziś niestety leje i zimno :( więc pojadę z Guciem w poniedziałek...chciałam dziś,bo córka w domu,ale boję się,że kocina się przeziębi :(
wszystkie koty oraz pies są bardzo zadowoleni z jedzonka...bardzo im wszystko smakuje <3 dzięki Wam nie będą głodne...
Dzisiaj zrobię trochę zdjęć :)
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 27, 2014 10:45 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Fajne foty :)

Erin

Post » Sob wrz 27, 2014 15:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Ile super zabawek :)
To mają kociaki frajdę ;)
Też zamówiłam tą czerwoną karuzelę, świetna jest a ta myszka w środku cała obśliniona :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob wrz 27, 2014 19:12 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Erin pisze:Fajne foty :)

Miło mi, że Ci się podobają :D
Rilla07 pisze:Ile super zabawek :)
To mają kociaki frajdę ;)
Też zamówiłam tą czerwoną karuzelę, świetna jest a ta myszka w środku cała obśliniona :ryk:

U mnie też tą mysią się bawią, Puszeniek chce ją odgryźć :lol:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]