edit przygladam sie nadzerkom w internecie i to raczej nie ma nic wspolnego z tym co widzialam

Moderator: Moderatorzy
Czarnuszek6 pisze:Centuś chyba nie ma aż tak bardzo złych wyników na to jak źle się czuje? faktycznie brakuje poziomu Fosforu w badaniach. i musi walczyć z mocznikiem. Mój nie odzyskuje żadnej chęci jedzenia, tzn chciałby szuka stawa przed miseczkami ale...tak jakby chciał a nie może. Ale jak poczuł w domu zapach kurczaka z rożna, to na moment odzyskał apetyt.
-------------------------
Centusiu, u Kiciusia kreatynina podobna (3,8), ale mocznik udało się zbić do 143. Co z tego jak Fosfor z 3 do 5 podskoczył i kreatynina też sporo. Mój też ma ciemne plamki w pyszczku wet powiedział że to uroda ale czerwono w pyszczku ma. Ulgastranem mi się chłopak zadławia i pluje. Idę po DENTYSTYCZNY solcoseryl, ale będzie walka o jedno chociaż posmarowanie. Przed kroplówką owszem siada w klatce ale zaczyna złowrogo "warczeć".
-------------------
1. Taizu, proszę jeszcze raz, jak ująć w karby ten Fosfor? więcej Alusalu, a skoro Wapń ma niżej (bo już nie 14,5 a 10) to czy nie włączyć Ipakitine? już nie pamiętam czy się z ALusalem wykluczają. Mam też barfową mączkę ze skorupek jaj Lunderland która zastępuje funkcje Ipakitine lepiej bo bardziej naturalna. Może za mało dawałam tych elementów bo przeważnie w jedzeniu a niejadek.
--------
2. Suplementować żelazo - mam hemoglobinę w proszku. Czy jakoś jeszcze inaczej?
--------------------
3. Wiem z listy barfa które mięska mają NAJMNIEJ Fosforu i Białka, plus leki, suplementy.
-----------
4. I czy to rozsądne że nie ma wenflonu przy takich wynikach? Dziękuję z góry za odp.
maAnia pisze:Czy mączka ze skorupek jaj może w pełni zastąpić Ipakitine?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości