Rudo biały Gizmo szuka domu ..Bryza w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2014 13:13 Rudo biały Gizmo szuka domu ..Bryza w DS

Witam
Dawno temu udzielalam sie na forum.Ratowalam koty , pomagałam itd. Teraz z powodów rodzinnych jestem sama zmuszona szukac pomocy.
Musze wyadoptowac 2 moje koty Gizma i Bryze.
Mam problem w domu rodzinnym w którym juz nie mieszkam i koty nie moga tam zostać.

Niewiem czy jest ktos ze starej ekipy na forum ale jak jest to na priv moge napisać o co dokladnie chodzi.

Koty są zdrowe zależy mi tylko na tym żeby znalazły dobry dom :(

Przy czym zaznaczam ze pęka mi serce ale jestem pod ścianą. Zdjęcia wkleje jeszcze dzisiaj.
Ostatnio edytowano Śro paź 08, 2014 7:27 przez Werka, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

Werka

Od: Sob lip 31, 2004 15:11

Post » Pon wrz 22, 2014 13:44 Re: Jestem zmuszona oddac 2 koty

Współczuję :(

Koty powinny trafić razem do nowego domu, czy mogą osobno?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon wrz 22, 2014 14:30 Re: Jestem zmuszona oddac 2 koty

Tylko DS, czy DT w razie czego też Cię urządza? Bardzo współczuję.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon wrz 22, 2014 20:17 Re: Jestem zmuszona oddac 2 koty

Werka, napisz coś więcej o nich - o charakterach, przyzwyczajeniach, wieku itp.
Czy będziesz mogła je wziąć z powrotem za jakiś czas?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto wrz 23, 2014 11:51 Re: Jestem zmuszona oddac 2 koty

Juz jestem mialam problem z netem.Zaczynam pisać tylko przypomne sobie co i jak na forum.
Chwilka
ObrazekObrazek

Werka

Od: Sob lip 31, 2004 15:11

Post » Wto wrz 23, 2014 12:35 Re: Jestem zmuszona oddac 2 koty

To ja ! Wkoncu sie zalogowalam na swoje konto gdzie wszystko mam.
To z którego napisałam to było stare jak sie pierwszy raz tutaj pojawiłam.. o matko że tez hasło pamietałam a zapomniałam do tego aktualnego .. ojjjj

Agneska pisze:Werka, napisz coś więcej o nich - o charakterach, przyzwyczajeniach, wieku itp.
Czy będziesz mogła je wziąć z powrotem za jakiś czas?

Więc tak tutaj mam troche wątku o moich kotach viewtopic.php?f=1&t=113076 tutaj o Bryzie viewtopic.php?f=1&t=113076&start=30

Bryza urodziła sie u mnie 22 czerwca 2010 roku czyli ma 4 lata.Jest to bardzo wesoły i energiczny kot.Od czasu zatrucia kwiatem konwalii pare lat temu w sumie nic jej nie dolega.
Nie toleruje innej karmy jak tylko Purine na kule włosowe.Po innych sie drapie.Załatwia sie do kuwety.

Gizma znalazlam 12 sierpnia 2009 roku w śmietniku oto wątek ...viewtopic.php?f=1&t=98453

Gizmo jest mega spokojnym ulożonym kotem .pratycznie nigdy nie chorował oprócz 1 razu pare lat temu w zimie jak sie przeziębił.
Zjada wszystko co mu sie da .. nie ma z nim żadnych problemów.

Koty musze oddać przez moją siostrę która przyjechała z Anglii w ciąży i zamieszkała w domu rodzinnym.Koty jej przeszkadzają tak bardzo że zaczeła szorować wszystko domestosami.
W tą niedzielę stał się wypadek i mój najstarszy kot zjadł (lub miał kontakt) z detergentem który dostał się mu do pyszczka.
Dostałam telefon i pojechałam po kota a potem do weta.Kot ma lekko wypalony przełyk.Jesteśmy w trakcie leczenia.
Problem jest taki że chcąc nie chcąc musze ratować wlasne koty przed "wariatka"
Ja nie mieszkam w domu od 2 lat.Miałam z tata taki układ że płace za kocie żarełko żwirki i leczenie u weta jeśli coś by się stało.Ja nie mogłam zabrac ze soba kotów tam gdzie mieszkam wiec układ był jak najbardziej prosty.

Teraz wszystko się zmieniło 2 najmlodsze muszę oddać a 2 Puśke i Dexa chcę zabrac do siebie.Gdzie mam kolejna nie przychylną mi osobę (matke mojego TŻ). Baba anty kocia .. predzej bym w kosmos z nimi poleciała niż dogadała się z nią żeby je zabrać.
Oczywiscie juz jej mówiliśmy ze koty bierzemy do siebie ale zaczeła robic problemy. Musiałam się wstrzymać z przeprowadzką bo mi zagroziła że je wywali.

I jestem w czarnej d... bo niewiem co mam robić a ta bezsilność mnie dobija psychicznie !

Wiec błagam niech ktoś adoptuje chociaż Bryze i Gizma. :placz: :placz: One mogą iśc osobno .. tutaj nie ma problemu.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto wrz 23, 2014 16:18 Re: Jestem zmuszona oddac 2 koty

Cóż - niekiedy w ciaży kobietom odbija - pewnie dlatego Twoja siostra robi wszystko, żeby mieć małego alergika :roll: .
Za DT/DS dla Bryzy i Gizmo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I ogłoś je może wszędzie lub zapłać np. CatAngel za pakiet ogłoszeń - to bardzo zwiększy ich szanse, bo tutaj wszyscy raczej zakoceni...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro wrz 24, 2014 7:22 Re: Jestem zmuszona oddac 2 koty

http://olx.pl/oferta/bryza-i-gizmo-szuk ... r=EREC-55-

Jak najbardziej z usług CatAngel tez skorzystam.
Myslalam jeszcze o kolorowych ogłoszeniach żeby powiesić w lecznicy u weta .. chyba dobry pomysł.

wercia

Post » Czw wrz 25, 2014 10:18 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Obrazek

Obrazek

Może ktoś się skusi :) !! :201461

wercia

Post » Czw wrz 25, 2014 10:22 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Piękne koty. :1luvu: :1luvu:

Przykro mi, że nie mogę pomóc.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw wrz 25, 2014 10:29 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Dzis poszedł przelew dla CatAngel na ogłoszenia i sama sie ogłaszam wieć choler... trzymam kciuki że uda mi się znalezdz dla nich dobry dom i żałuje że nie moge ich zabrać :(
Taka krzywde im robie :placz:

wercia

Post » Czw wrz 25, 2014 17:36 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Im i Tobie krzywdę robi Twoja siostra - sama to wiesz. Mam nadzieję, że się dobrze mają i jeszcze na spokojnie można im szukać domu :ok: :ok: . Możesz próbować też nie tylko u wetów, ale i w sklepach zoologicznych. :ok: :ok: za Bryzę, Gizmo i Ciebie :ok: :ok:

Alienor

Post » Pt wrz 26, 2014 7:17 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Mają się dobrze a z Puśką chodzę codziennie do weta na zastrzyki i takie różne badania po tym zatruciu.Właśnie się zbieram bo mam wizyte na 9 rano.I tak od niedzieli dzień w dzień.

Generalnie to załamanie psychiczne już jest ze mną.

wercia

Post » Pt wrz 26, 2014 8:15 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

"Siedzę w takim dołku, że od góry diabeł stuka"? Współczuję Ci bardzo.
Za domy dla Bryzy i Gizma :ok: :ok: I za zdrowie pozostałych :ok: :ok: :ok:

Alienor

Post » Nie wrz 28, 2014 11:23 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Żeby było śmiesznie to powiem Wam że mam kota w domu .. tak tak w tym domu w którym mi zabraniają .
Jak nie urok to ...
Mała kotka ok 4-5 mc ,cała bura na przednich nogach białe skarpetki na tylnich biale rajstopy .
Siedziała przed domem ze spuszczoną głową i mój TŻ zawołał kotka i przybiegł do nas i teraz sobie oboje śpią.

W innym wypadku bym się cieszyła że mam tu kota ale nie ciesze się :(

Oto ona :
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie wrz 28, 2014 11:27 przez wercia, łącznie edytowano 1 raz

wercia

[następna]