Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:ja też zaraz będę kompletować z zooplusa, ale po wypłacietylko problem jest takiej natury, że ciężko mi się będzie umówić z kurierem tak żebym była w domu... a z pracy targać to wyjdzie na jedno jakbym sama pojechała do fressnapfa (polskie maxizoo) i kupiła im puszki real nature które im smakują a skład mają przyzwoity... muszę porównać cenowo, 400g puszka kosztuje ok 6,50 zł i one mają ją na pół dziennie, czasem coś doskubią suchego (tej samej marki zresztą, bo akurat takie kupiłam, ponieważ we fressnapfie nie ma acany, trochę zbóż wprawdzie ma ale to i tak tylko jakieś 15g dziennie). Słyszałam że feringa jest w fajnej cenie na zoo, zaraz się rozejrzę.
mir.ka pisze:witaj Kasiu![]()
u nas przesyłka z zoo powinna być jutro bo już mam info z gls, trochę się martwiłam bo od dość dawna kupowałam z odroczoną płatnością a teraz jej nie ma, podobno mają przywrócić za jakiś czas
zamawiałam w piątek, bo bałam się, że w poniedziałek może być za późno, a jedzonka mają do piątku
aannee99 pisze:Ja tych punktów, to mam póki co mało
Rilla07 pisze:aannee99 pisze:Ja tych punktów, to mam póki co mało
Mi się głównie zbierają przez te promocje np. 250 gratis itd.
Na pewno przed świętami taka będzie, no ale i tak jestem wkurzona, że mi zjedzą te punkty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości