♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2014 16:12 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Troszeczkę zdjęć, będzie też obiecana Lunka, którą wczoraj wykąpałam 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon wrz 22, 2014 16:45 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Jakie kochane pysiaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ania - jakie Ty ładne zdjęcia robisz! Zazdrość mnie zżera!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon wrz 22, 2014 17:12 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jakie słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Lunka i ten nos... jejku jak na nią patrzę to strasznie tęsknię za moim owczarkiem.
Kochana jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Faktycznie, świetne zdjęcia robisz, takie profesjonalne wręcz ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon wrz 22, 2014 20:08 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Dziękuję :oops: :oops: :oops:
Obrazek

aannee99

Post » Pon wrz 22, 2014 21:33 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Luna jaka piękna :1luvu:

Tosia z Marcelkiem na drapaczku :1luvu:

Ja też uważam, że piękne zdjęcia robisz :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon wrz 22, 2014 21:39 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

nie , no w ogóle fatalne te foty , zwierzęta wyglądają na głodne i zaniedbane .......... . Do TOZ u zgłosić :evil:

A sorry , to nie ten wątek ............. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: . I tak nadal najpiękniejsze pysio ma Marcelek :1luvu:

Wyjeł Qbeł pozdrawia :201494 :201494 :201494
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto wrz 23, 2014 7:33 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej

Kuba do TOZu?. Nieee, chyba nie jest tak źle? 8) :ryk:

Chętnie bym parę słów napisała, ale brak możliwości, bo co siadam to stołu z laptopem, to Tośka do mnie leci, kładzie się na laptopie, domaga się miziania, taka z niej wielka przytulanka jest <3 <3 <3

Zimny poranek nas zastał, oj zimny....

Znalazłam w necie szkołę muzyczną, która jest w naszym mieście. Napisałam e-maila z pytaniami, uzyskałam odpowiedzi i w czwartek na godzinę 16 idę z Wiki na lekcję pokazową, na której zostaną sprawdzone predyspozycje oraz głos :) Wiki śpiewać naprawdę bardzo lubi, uczy się szybko tekstów piosenek na pamięć i wg. mnie bardzo ładnie śpiewa, zobaczymy :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 23, 2014 8:00 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:
Znalazłam w necie szkołę muzyczną, która jest w naszym mieście. Napisałam e-maila z pytaniami, uzyskałam odpowiedzi i w czwartek na godzinę 16 idę z Wiki na lekcję pokazową, na której zostaną sprawdzone predyspozycje oraz głos :) Wiki śpiewać naprawdę bardzo lubi, uczy się szybko tekstów piosenek na pamięć i wg. mnie bardzo ładnie śpiewa, zobaczymy :)

jako specjalistka od śpiewania trzymam kciuki :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto wrz 23, 2014 10:17 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Ooo no proszę :ok: A na zajęcia taneczne też chodzi? Zdolna dziewczynka :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto wrz 23, 2014 10:43 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Też potrzymamy za Wikusię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Witaj Aniu! :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 23, 2014 14:22 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

MamaMeli pisze:
aannee99 pisze:

jako specjalistka od śpiewania trzymam kciuki :D

Ciekawa jestem czego dowiemy się na tej pierwszej lekcji :) Ja uważam, że Wiki naprawdę ładnie śpiewa, ale .. generalnie, to znawczynią nie jestem ;) dlatego chciałabym aby w takiej szkole sprawdzili Jej predyspozycje. Wiki w wolnych chwilach uwielbia puszczać piosenki i śpiewa je, często nakłada słuchawki na uszy i pięknie śpiewa. Uważam, że dziecku trzeba pomagać rozwijać pasję, prawda? :)

Milenko Akurat tańce, że tak powiem, nie wypaliły. Byłyśmy na lekcji pokazowej i choć małej spodobała się ta lekcja, to jednak zraziła się do tego, że nie da rady opanować tego co opanowały dziewczyny, które po kilka lat już tańczą. Pewnie inaczej wyglądałaby sytuacja gdyby utworzyli całkiem nowe grupy :)

Dzisiaj Wiki poszła na trening - siatkówkę. Będzie dwa razy w tygodniu po 2 godziny, chce chodzić to niech chodzi :ok: W piątki mają w szkole basen po lekcjach, no i jeżeli w tej szkole muzycznej stwierdzą, że faktycznie Wiki ma predyspozycje do śpiewania, to ustalimy terminy zajęć :)

Tosia pomagała dzisiaj Wiki odrabiać lekcje 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kocham <3 <3 <3 <3

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 23, 2014 14:32 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Jaki piękny charakter pisma ma Twoja Córcia :D

Będę nudna, ale jeszcze raz powtórzę - robisz prześliczne zdjęcia swoim cudnym zwierzaczkom :D

Zmieniłaś fryzurkę?
Pako

Post » Wto wrz 23, 2014 14:46 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Marysiu Dziękuję w imieniu Wiki :) Ona stara się ładnie pisać, Jej wychowawczyni to docenia i na zebraniu wyróżnia jeżeli chodzi o prowadzenie zeszytu i zeszyt ma oceniany ładnie, ale z drugiej strony, to na zebraniu Pani Marysia ( :D ) powiedziała, że Wiki przy tym wolno pisze :( Stara się pisać starannie, dokładnie i dlatego robi to wolniej. Czy znaczenie w tym ma, że jest leworęczna?. Czy powinno to być brane pod uwagę?. Gdy miała złamaną rączkę ( najpierw w przedszkolu prawa ), w pierwszej klasie ( lewa ), to pisała prawą, choć tak naprawdę nie musiała, bo jest leworęczna,ale naprawdę starała się by wychodziło to dobrze.

A co do mojej fryzury, to nie zmieniłam, na tym zdjęciu po prostu mam spięte włosy w kitkę ( zapuszczam ), a grzywkę spiętą spinką do góry, bo w domu tak najwygodniej :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 23, 2014 14:53 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Tosia pomagała dzisiaj Wiki odrabiać lekcje 8)

Obrazek

jaka pracowita koteczka :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto wrz 23, 2014 14:55 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Oj tak, bardzo pracowita koteczka z Tosi jest :D Zawsze gdy Wiki przy stole czy na swoim biurku odrabia lekcje, to kicia od razu wskakuje, zaczyna mruczeć i domaga się głaskania 8) Bardzo miziasta z niej koteczka, naprawdę :)

A, Marysiu cieszę się, że Tobie również podobają się moje zdjęcia <3 Ja wiem, że do ideału im bardzo dużo brakuje i w ogóle, ale ja bardzo lubię je robić :D
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]