Moderator: Estraven
Ania - jakie Ty ładne zdjęcia robisz! Zazdrość mnie zżera!

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058

. I tak nadal najpiękniejsze pysio ma Marcelek

aannee99 pisze:
Znalazłam w necie szkołę muzyczną, która jest w naszym mieście. Napisałam e-maila z pytaniami, uzyskałam odpowiedzi i w czwartek na godzinę 16 idę z Wiki na lekcję pokazową, na której zostaną sprawdzone predyspozycje oraz głosWiki śpiewać naprawdę bardzo lubi, uczy się szybko tekstów piosenek na pamięć i wg. mnie bardzo ładnie śpiewa, zobaczymy
A na zajęcia taneczne też chodzi? Zdolna dziewczynka MamaMeli pisze:aannee99 pisze:
Znalazłam w necie szkołę muzyczną, która jest w naszym mieście. Napisałam e-maila z pytaniami, uzyskałam odpowiedzi i w czwartek na godzinę 16 idę z Wiki na lekcję pokazową, na której zostaną sprawdzone predyspozycje oraz głosWiki śpiewać naprawdę bardzo lubi, uczy się szybko tekstów piosenek na pamięć i wg. mnie bardzo ładnie śpiewa, zobaczymy
jako specjalistka od śpiewania trzymam kciuki
W piątki mają w szkole basen po lekcjach, no i jeżeli w tej szkole muzycznej stwierdzą, że faktycznie Wiki ma predyspozycje do śpiewania, to ustalimy terminy zajęć 

Ja wiem, że do ideału im bardzo dużo brakuje i w ogóle, ale ja bardzo lubię je robić
Użytkownicy przeglądający ten dział: stara panna i 25 gości