Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Tak toDeklaracje bedzie trzeba wypisac. Ale moze lepiej nie wspominac ze to kot w dt bo tak to raczej oni nie dadza na zabieg :-/
I zeby nie zostawiac kota w lecznicy Pani moze powiedziec ze ma gdzie kotke przetrzymac.
isabell36 pisze:CatAngel pisze:Tak toDeklaracje bedzie trzeba wypisac. Ale moze lepiej nie wspominac ze to kot w dt bo tak to raczej oni nie dadza na zabieg :-/
I zeby nie zostawiac kota w lecznicy Pani moze powiedziec ze ma gdzie kotke przetrzymac.
święte słowa, nic nie mówić że kotka ma DT, może powiedzieć że przetrzyma bo jej małej szkoda, a ma gdzie, a później wypuści w miejscu bytowania i już
Chiara pisze:Chiara pisze:Cindy pisze:Dziewczyny kochane - czy macie jakies limity? Czy nalezy sie wstydzic proszac o kolejna sterylke dla bezdomnej koteczki?
Bo fiona nie smie Was prosic viewtopic.php?f=13&t=164279&start=45 przeciez nie prosi dla siebie tylko dlal bezdomnej koteczki, ktora zdawala sie byc kocurkiem
Powszechna Sterylizacja bez limitów.Załatwione.
Koteczka słodka. Całe szczęście, że została złapana przed pierwszymi kociakami. Cena za zabieg ( promocyjna) to 160 zł, ale fiona.22 dorzuca się bazarkami do kosztów, więc damy radę.
![]()
fiona.22 pisze:Dzisiaj spotkałyśmy się u koteczki z Panią Anią w związku z czym mam troszkę nowych zdjęć, ale to wieczorkiem.
Koteczka dostała piłeczki, którymi jest zachwycona i piękny, milutki kocyk w który na pewno się wtuli odsypiając bezdomność![]()
Kitka podobnie jak jej mama Pika praktycznie cały czas mruczy i ugniata łapkami, nie ma już żadnych obaw przed głaskaniem i ciągle ma potworny apetyt![]()
Sterylizacja wstępnie umówiona na poniedziałek.
kinia098 pisze:Wpadłam na pomysł rozpowszechnienia Powszechnej Sterylizacji.
Ogłoszenia w internecie. Mam napisany tekst.
Wiele portali umożliwia dublowanie ogłoszeń.
Wystarczy jedno ogłoszenie na województwo.
Ja zrobiłam już ogłoszenia na każdym województwie na portalu przygarnijzwierzaka.pl
Gdyby tak kilka osób wzięło na siebie po jednym portalu....
Proponuję jeszcze: cafeanimal, koty.org.pl, alegratka, morusek, pineska, rozglos.
I jeśli ktoś ma konto, to jedno ogłoszenie na OLX, bo ja mam zablokowane. Na Gumtree wrzuciłam.
Tekst mogę podesłać na priv![]()
Ktoś chętny ?
kinia098 pisze:Wpadłam na pomysł rozpowszechnienia Powszechnej Sterylizacji.
Ogłoszenia w internecie. Mam napisany tekst.
Wiele portali umożliwia dublowanie ogłoszeń.
Wystarczy jedno ogłoszenie na województwo.
Ja zrobiłam już ogłoszenia na każdym województwie na portalu przygarnijzwierzaka.pl
Gdyby tak kilka osób wzięło na siebie po jednym portalu....
Proponuję jeszcze: cafeanimal, koty.org.pl, alegratka, morusek, pineska, rozglos.
I jeśli ktoś ma konto, to jedno ogłoszenie na OLX, bo ja mam zablokowane. Na Gumtree wrzuciłam.
Tekst mogę podesłać na priv![]()
Ktoś chętny ?
Chiara pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:Trwa łapanie ciężarnej kotki wolno żyjącej w Częstochowie. Kciuki!![]()
![]()
Złapana!I oczywiście w ciąży...
Koszt sterylki 80 zł. N°175.
Kotkę N°175 też trudno nazwać wolno żyjącą choć mieszkała w piwnicy, bo okazała się miziakiem. Była po prostu bezdomna...![]()
Nie miał jej kto przechować po zabiegu i zaszła w kolejną ciążę. Wtedy pani karmicielka opłaciła jej hotelik w lecznicy gdzie sterylizowaliśmy ją aborcyjne za 80 zł. A teraz jakimś cudem znalazła kotce DT, więc kicia nie wróci już na ulicę tylko będzie szukać domu.![]()
Mam nadzieję, że uda się zorganizować zabiegi dla reszty kotów stamtąd...
Chiara pisze:Chiara pisze:Napisał do mnie pan z Częstochowy, którego mama mieszka w Myszkowie. Do mamy przychodzi kotkasąsiadki, aby w spokoju odpocząć. Pan wystawia jej karmę za każdym razem, kiedy odwiedza mamę. Kotka już trzeci raz w tym roku jest w ciąży.
Pan starał sie ją złapać, ale bez klatki się nie udało. Na moją prośbę Zosik pożyczyła panu klatkę i jutro będzie łapał kicię.
![]()
![]()
Gdyby każdy wykonał taki drobny wysiłek - wysterylizował kota sąsiada - szybko byśmy mogli zwijać PS. Ale jest jak jest, więc cieszmy się tym bardziej, że są wśród nas tacy wyjątkowi ludzie.
Ciężarówka z Myszkowa złapana!![]()
![]()
![]()
Będzie ciachnięta w poniedziałek za 70 zł w Częstochowie.
Odmienić los wiejskiego kota - to jest to!
isabell36 pisze:CatAngel pisze:Tak toDeklaracje bedzie trzeba wypisac. Ale moze lepiej nie wspominac ze to kot w dt bo tak to raczej oni nie dadza na zabieg :-/
święte słowa, nic nie mówić że kotka ma DT, może powiedzieć że przetrzyma bo jej małej szkoda, a ma gdzie, a później wypuści w miejscu bytowania i już
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 35 gości