Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yolaantaa pisze:Ale to też jest wątek o kotkach i chyba nie są to prywatne dyskusje,one dotyczą wymiany poglądów i doświadczeń z kotkami,bo tak jak tutaj wszyscy je kochamy
yolaantaa pisze:Ta kocinka cały czas śpi,zejdzie zje rozprostuje łapki,umyje się i dalej śpi...Chciałabym wiedzieć czy on widzi różnicę,między tym co było,a tym co jest i czy jest mu lepiej gdyby mógł mi to powiedzieć....
ewa_mrau pisze:http://zimozielonyogrod.blogspot.com/20 ... nik-2.html
... rododendron?
jeśli tak, to do ziemi by go trzeba, bo mu zimą korzonki zamarzną, a w domu mu będzie za ciepło
... mry!
Anna61 pisze:Tak myślałam, że to coś z rodziny rododendronów, dzięki![]()
a on jest już wsadzony do ziemi, pisałam wyżej o tym.![]()
czy to taki sam jak ten na zdjęciu?(trza powiększyć miniaturkę)
ewa_mrau pisze:Anna61 pisze:Tak myślałam, że to coś z rodziny rododendronów, dzięki![]()
a on jest już wsadzony do ziemi, pisałam wyżej o tym.![]()
czy to taki sam jak ten na zdjęciu?(trza powiększyć miniaturkę)
tak sądzę, jest niestety trujący dla kotów
... mry!
Anna61 pisze:[...]ale kocimietkę którą im kupiłam to gryzą.
yolaantaa pisze:Czarnuszek siku robi ładnie do kuwety,ale dzisiaj pierwszy raz chciał kopę i patrzę grzebie na dywanie,dałam go do kuwety to wyszedł i poszedł pod stolik i zrobił mi na podłogęno jak on zawsze będzie mi tak robił to nie wiem...Jak bedę w domu to będę pilnowała,ale gorzej jak mnie nie bedzie,ale ma nawyk z podwórka i pewnie tak już będzie
![]()
![]()
Nie wiem jak go nauczyć,że nie tylko siku robi się do kuwety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości