Czteropak Asim <3 ->POŻEGNANIE [*] s. 34

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 17, 2014 21:25 Re: Czteropak Asim :) -> foty Grubasa s. 11

wszystkie foty jak zwykle piękne - jakby nie miały byś skoro modele piękni :1luvu:

ale najbardziej ucieszyłam się z fotek Grubasa - śliczny on jest i smolisty i to spojrzenie ... faktycznie wygląda jak selfie, dobrze, że cała historia zakończyła się szczęśliwie :1luvu:

a teścia nie ma co się wstydzić jak nie miał pieniędzy to co miał zrobić ? no mógł zadzwonić wcześniej do Ciebie ale ja wiem jaka jest mentalność starszych ludzi: kot to kot - sam się wyliże
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro wrz 17, 2014 21:59 Re: Czteropak Asim :) -> foty Grubasa s. 11

isabell36 pisze:wszystkie foty jak zwykle piękne - jakby nie miały byś skoro modele piękni :1luvu:

Myszolandia pisze:Jaaaakie fotyyyy 8O
Te pięknoty na tle przyrody mnie wymiękły :oops: :oops: :oops:

Rilla07 pisze:Ale mają kociaste super ogródek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękujemy!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Myszolandia pisze:Ale Wam się porobiło
Mam nadzieję,ze Pięnotka nie będzie musiała wracać na stół,że to tylko chwilowe zawirowania ....
Melduj na bieżąco sytuację na froncie :ok: :ok: :ok:

Rilla07 pisze:Oby Foni już miała spokój z hormonami, szkoda by było znowu ją ciachać :(

Oby. Rana jej się wolniej goiła, bo ma tłuściutki brzuszek i uciekała do środka, kolejna narkoza, stres, no nic fajnego :(

MaryLux pisze:Obrazek

:kotek: :1luvu:

Rilla07 pisze:Grubasek śliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Łapka już wygląda rewelacyjnie w porównaniu z tym co było w czerwcu...

isabell36 pisze:ale najbardziej ucieszyłam się z fotek Grubasa - śliczny on jest i smolisty i to spojrzenie ... faktycznie wygląda jak selfie, dobrze, że cała historia zakończyła się szczęśliwie :1luvu:

Cała historia zakończyła się szczęśliwie, choć nie było różowo. Grubasek zasłużył na spokojne dożycie starości i oby tak było :) Teraz po kastracji zostało mu już tylko spanie, jedzenie i cieszenie się życiem :)

Myszolandia pisze:Ach Ty aksamitny Grubasku <
Czemu mu te pazurki się nie chowają ?
jak znam życie,to czegoś nie doczytałam chyba :oops:

Grubas w czerwcu miał wypadek, prawdopodobnie wpadł pod auto i go pod kołami przeciągnęło, miał rozerwaną skórę na łapie (osobiście zdejmowałam mu martwą skórę z łapy), ogólnie wyglądało to kiepsko, łapie groziła amputacja, ma swój wątek na kotach, gdzie można obejrzeć drastyczne zdjęcia:
viewtopic.php?f=1&t=162824&hilit=grubas

Łapa była w kompletnej rozsypce, te dwa pazurki były zmiażdżone i niestety nie zregenerowały się w pełni - pozostają wysunięte, nie chowają się.

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Czw wrz 18, 2014 22:04 Re: Czteropak Asim :) -> foty Grubasa s. 11

Siostrzyczki :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kokardeczka to trochę samolub jest, bo szybko zwiała...

asim

Post » Czw wrz 18, 2014 22:37 Re: Czteropak Asim :) -> foty Grubasa s. 11

Piękne są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Aż brakuje słów :D
Pozazdrościć takich cudnych dam :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt wrz 19, 2014 11:37 Re: Czteropak Asim :) -> foty Grubasa s. 11

Pięknie dziś, chciałam zabrać gromadkę na podwórko, ale tak słodko śpią, nie będę ich budzić.
Foni dalej rujkuje, ma dużo intensywniejszą ruję niż Kokardeczka miewała.
Trzecią noc źle śpię, bo ona ujada głównie w nocy, na korytarzu, pod drzwiami do pokoju mojej siostry, a ona do szkoły chodzi i powinna się wysypiać :? Nie chcę, żeby miała problemy potem do mnie, że mój kot jej zakłóca sen.
Wstaję więc i zabieram Fontannę z korytarza, ale ona za jakiś czas wraca i tak w kółko...
Redzik wymęczony, bo ona czuje w nim kocura i ciągle z anim łazi, on się opędzić od niej nie może, syczy na nią i warczy, całą noc też nie śpi...
Ja już jestem tak zaprogramowana, że na każdy miauk wstaję z automatu... Ta noc była najgorsza, prawie w ogóle nie spałam, padłam dopiero jak koty padły, koło 7:00 i spałam do 11:00 :oops:

asim

Post » Pt wrz 19, 2014 13:08 Re: Czteropak Asim :) -> foty Grubasa s. 11

Może foty z balkonu?

Kto się czubi, ten się lubi:
Obrazek
Czyż to nie miłość??
Obrazek
Od takich widoków mięknie mi serce <3

W końcu czteropak na jednym zdjęciu:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Fejsbukowiczów zapraszamy do polubienia naszego bloga:
https://www.facebook.com/pages/Koci-Czt ... 4165989207

Tam dużo łatwiej mi ładować zdjęcia :)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt wrz 19, 2014 13:26 przez asim, łącznie edytowano 2 razy

asim

Post » Pt wrz 19, 2014 13:22 Re: Czteropak Asim :) -> Grubas s. 11, miłość? s. 12

Jeżuniu jakie ciuda :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt wrz 19, 2014 14:27 Re: Czteropak Asim :) -> Grubas s. 11, miłość? s. 12

Hej :1luvu:

No to chyba miłość jest :mrgreen:
Cudne są :)
Murika jakie maleństwo przy nich dalej ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt wrz 19, 2014 22:18 Re: Czteropak Asim :) -> Grubas s. 11, miłość? s. 12

Hej :1luvu:
Ja też przywitam się u Ciebie i przepięknych kotów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob wrz 20, 2014 13:11 Re: Czteropak Asim :) -> Grubas s. 11, miłość? s. 12

Obrazek
Ale cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A bloga zaraz polubimy :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Ja myślałam jakis czas temu taką stronę Miśce mojej założyć,bo bloga już mamy,nie na fb ,ale jest
Tylko nie wiem jak mi czasu by starczyło :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 20, 2014 13:44 Re: Czteropak Asim :) -> Grubas s. 11, miłość? s. 12

Myszolandia pisze:Obrazek
Ale cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A bloga zaraz polubimy :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Ja myślałam jakis czas temu taką stronę Miśce mojej założyć,bo bloga już mamy,nie na fb ,ale jest
Tylko nie wiem jak mi czasu by starczyło :ryk:

Na fb się szybko zdjęcia ładują, wygodnie się korzysta, choć ma kilka braków w porównaniu do tradycyjnych blogów, np. brak menu z listą wpisów itp.
Ale u nas to miał być głównie fotoblog, miejsce na zdjęcia, więc nam pasuje :)

Bloga założyłam, bo nie chciałam swojego profilu zarzucać ogromem zdjęć samych kotów, nie wszyscy moi znajomi lubią koty, chciałam, żeby osoby, które niekoniecznie są zafascynowane kotami a chcą poczytać co u mnie nie musiały się przebijać przez setki kocich zdjęć :)
Lubię fotografować moje koty, chcę się tymi zdjęciami dzielić, bo uważam, że niektóre są warte pokazania i dlatego założyłam bloga, gdzie będą zaglądać koci wielbiciele i gdzie mogę do woli się wyżywać w kwestii zdjęć.

Kolejną porcję fotek z dziś właśnie przeglądam i kadruję :)

asim

Post » Sob wrz 20, 2014 15:25 Re: Czteropak Asim :) -> Grubas s. 11, miłość? s. 12

Dzisiejsza sesja zdjęciowa Fontanny :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

asim