Birfanka pisze:TZ zobaczyl foty i pyta, co to, wiec wyjasnilam, pokazalam koty, a on, wpatrzony w imponujacy balagan na zdjeciach, z zachwytem: "Calkiem jak u nas! Ils sont commme nous"
jakbym widziała nasz bajzel remontowy!

Ale wyszło super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:TZ zobaczyl foty i pyta, co to, wiec wyjasnilam, pokazalam koty, a on, wpatrzony w imponujacy balagan na zdjeciach, z zachwytem: "Calkiem jak u nas! Ils sont commme nous"
zabers pisze:Ale wyszło super
skaskaNH pisze:Och i ach! Świetna! Garderoba oczywiście.
Szczerze zazdraszczam
Co do upychania, to podobną taktykę przyjęliśmy, gdy zabieraliśmy rzeczy z mieszkania Teściowej - wyszliśmy z założenia, że kiedyś się zrobi. To kiedyś do dziś nie nastąpiłoAle ja też szczerze i serdecznie nienawidzę układania, sprzątania, porządkowania itp. Rozumiem Cię doskonale. Inna sprawa, że w nowej garderobie pasowałoby chociaż na ten pierwszy raz zrobić tak jak trzeba
Tak zrobiłam parę lat temu z szafkami w kuchni i dość długo był spokój, tzn. ład i porządek.
AgaPap pisze:Super gerderoba![]()
![]()
![]()
Tylko tak się przez chwilę zastanawiałam w którym miejscu ci ona, bo jakoś nie pamiętam z wizyty u Was, żeby było widać jakieś pomieszczenie garderobiane![]()
Pokój, w którym konsumowaliśmy pyszne śniadanko mimo panującego bałaganu poznałam.... po jakiś 10 sekundach![]()
Ja po przeprowadzce do Katowic poupychałam manele i tak większość do dziś sobie leży
skaskaNH pisze:Och i ach! Świetna! Garderoba oczywiście.
Szczerze zazdraszczam
Co do upychania, to podobną taktykę przyjęliśmy, gdy zabieraliśmy rzeczy z mieszkania Teściowej - wyszliśmy z założenia, że kiedyś się zrobi. To kiedyś do dziś nie nastąpiłoAle ja też szczerze i serdecznie nienawidzę układania, sprzątania, porządkowania itp. Rozumiem Cię doskonale. Inna sprawa, że w nowej garderobie pasowałoby chociaż na ten pierwszy raz zrobić tak jak trzeba
Tak zrobiłam parę lat temu z szafkami w kuchni i dość długo był spokój, tzn. ład i porządek.
casica pisze:Wiecie co dziewczyny?ja jeszcze nie wiem czy to jest śmieszne, czy może już powinnam sobie załatwiać wizytę u psychiatry
Biegusiem
![]()
A jeśli jestem lunatyczką? Zakradającą się nocą do śpiacych słodko małych dziewczynek, albo coś?
felin pisze:W nowej garderobie układałabym z radością.
Gorzej się zdobyć na ordnung w starej szafie - to wymaga prawdziwego spięcia i stosownego natchnienia
felin pisze:casica pisze:Wiecie co dziewczyny?ja jeszcze nie wiem czy to jest śmieszne, czy może już powinnam sobie załatwiać wizytę u psychiatry
Biegusiem
![]()
A jeśli jestem lunatyczką? Zakradającą się nocą do śpiacych słodko małych dziewczynek, albo coś?
Hm, mnie tam co innego przyszło do głowy![]()
Ale nie bój się, nie doniosę
skaskaNH pisze:Hi hi hi![]()
Interesująca sprawa z tymi majtkami
Birfanka pisze:A nie mialas jakiegos nieletniego dziewczecia w rodzinie? Bo moze kupilas na prezent i zapomnialas?
casica pisze:skaskaNH pisze:Hi hi hi![]()
Interesująca sprawa z tymi majtkami
Prawda? Ty byś się w nie pewnie wcisnęła, fotkę pstryknę, jak chcesz, wyślę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Lifter, Silverblue i 50 gości