A jakoś bezpieczniej się czuję jedząc tylko pieczarki i boczniaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Przyjechała garderoba wraz z ekipą![]()
Burdel nie da się porównać z niczym, nieszczęsne koty zamknięte u mnie w pokoju. No nic, idę precz, ale wrócę
casica pisze:
No nie wiem czy są czynności, których nienawidzę bardziej niż sprzątania, zmywania, układania itp.
AgaPap pisze:Znam tylko 2 osoby, których zebrane grzyby zjem, bo tak generalnie grzybów leśnych nie jadam i TŻ - towi zabroniłam od kogokolwiek brać.![]()
Tutaj w tym roku grzybów od zatrzęsienia jest i wszyscy chcą nam wcisnąć
Olat pisze:AgaPap pisze:Znam tylko 2 osoby, których zebrane grzyby zjem, bo tak generalnie grzybów leśnych nie jadam i TŻ - towi zabroniłam od kogokolwiek brać.![]()
Prooooszęęęęęę, bierz i tylko daj mi znać. Przyjadę i odbiorę od Ciebie każdą ilość.
AgaPap pisze:casica pisze:
No nie wiem czy są czynności, których nienawidzę bardziej niż sprzątania, zmywania, układania itp.
W zupełności się z Tobą zgadzam![]()
![]()
![]()
Najlepiej jest jak moja teściowa przyjeżdża, już mamy ustalone, że ja jej się do sprzątania nie wtrącam, a ona mi do garów i kotów![]()
![]()
A kobieta ma dryg i chęci do sprzątania, nie znam takiej drugiej osoby, której się "sprzątanie aż pali w rękach"
Ostatnio to nawet majtki nam poprasowała
, a TŻ-towi i skarpetki
AgaPap pisze:Olat pisze:AgaPap pisze:Znam tylko 2 osoby, których zebrane grzyby zjem, bo tak generalnie grzybów leśnych nie jadam i TŻ - towi zabroniłam od kogokolwiek brać.![]()
Prooooszęęęęęę, bierz i tylko daj mi znać. Przyjadę i odbiorę od Ciebie każdą ilość.
Nie wiem czy teraz się to da już odkręcić, bo wszyscy wiedzą, że nam się grzybów nie proponuje nawet
Olat pisze::crying:
Co za rozczarowanie
Ale jakby tak ktoś z rozpędu zaproponował czy wciskał- to pamiętaj o mnie, cooooo?
casica pisze:Niestety moja teściowa, gdy jeszcze była sprawna, prasowała tylko synusiowi![]()
Kochałabym taka teściową jak Twoja
AgaPap pisze:casica pisze:Niestety moja teściowa, gdy jeszcze była sprawna, prasowała tylko synusiowi![]()
Kochałabym taka teściową jak Twoja
No generalnie nie mogę złego słowa na jej temat powiedzieć(chociaż też ma takie różne swoje, ale sprzątaniem rekompensuje wszystko
)
To tak na koniec chwalenia teściowych to jeszcze dodam, że jak prasuje to najpierw każda sztukę odkłacza rolką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 46 gości