Moderator: Estraven
boniedydy pisze:Dodam jeszcze, że dokładny wiek tych seniorów nie jest znany. Podana liczba lat to ocena schroniskowa. One mogą mieć także i więcej lat.
Revontulet pisze:Nikeris, czyli to Ty podarowałaś w sobotę paczuszkę z jedzeniem i przysmaczkami?
Bardzo dziękujemy![]()
Whiskas jest świetny dla niejadków. Część kotów w swoich poprzednich domach tylko to jadła więc świetnie się dla nich nadaje
![]()
Jeśli chodzi o zabawki to najlepiej się sprawdzają najprostsze myszki i piłeczki.
Nie ma co inwestować w jakieś drogie zabawki, bo one i tak są tylko na chwilę.
Ze względów bezpieczeństwa zabawki są "jednorazowe".
Sonata, to wspaniale, że mogłabyś przygarnąć jakiegoś seniora.
Jeśli przeanalizujesz swoją sytuację, zdrowie swoich kotów, możliwość izolacji (na początku), itp. i podtrzymasz swoją chęć to na pewno znajdziemy dla Ciebie kota.
W tej chwili jest 6 dojrzałych kotów.
Jedne w lepszym stanie, inne w gorszym.
Daj znać jakie masz oczekiwania względem seniora. Jakiegoś do Ciebie dopasujemy
.
Seniorzy polecający się do adopcji:
540/14 - Lalek - 12 lat - najpilniejszy. Ma bardzo zaawansowany katar. I wymaga intensywnego leczenia.
505/14 - 12 lat- super miły czarny kawaler. Choruje na katar, ale jest w całkiem niezłym stanie.
497/14 - Czupurek - 12 lat - bury kocurek. Nie ma jakichś większych problemów zdrowotnych. Ale bardzo się boi.
493/14 - Morelka - 11 lat - zwrócona do schroniska po 10 latach! Boi się i reaguje agresją. Mam nadzieję, że w domu wyciszy się. W tym momencie jest zdrowa.
452/14 - Tacita - 10 lat - super miła kotka. Bezgłośnie miauczy. Ze zdrowiem nie ma większych problemów.
521/14 - 14 lat - czarna kotka. Mam pewne podejrzenia, ale nie jestem pewna, która to jest. W weekend będę musiała ją odnaleźć.
Życzy sobie ktoś któregoś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 545 gości