Okropny, prawda?
Mańcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Dobrze Feluniu, że masz łoże dla siebie.
A Maluch powinien jeździc samochodem non stop, bo wtedy śpi
Pako pisze:Goni nas, wskakuje nam na plecy i gryzie po uszkach - ratunku
AgaS1987 pisze:Pako pisze:Goni nas, wskakuje nam na plecy i gryzie po uszkach - ratunku
Dziewczyny dawajcie do mnie! U mnie bedziecie mialy cisze i spokoj! a do Malucha damy Mimi i Macka. beda tworzyc szczesliwa rodzinke. Mimi bedzie sie z nim ganiala a Maciek bedzie Go myl. co Wy na to?![]()
Pako pisze:AgaS1987 pisze:Pako pisze:Goni nas, wskakuje nam na plecy i gryzie po uszkach - ratunku
Dziewczyny dawajcie do mnie! U mnie bedziecie mialy cisze i spokoj! a do Malucha damy Mimi i Macka. beda tworzyc szczesliwa rodzinke. Mimi bedzie sie z nim ganiala a Maciek bedzie Go myl. co Wy na to?![]()
Cudownie![]()
To my się pakujemy
Pako pisze:No, nareszcie będzie spokój... chyba... Feluś, aaa... A Ty na nas nie będziesz fukać?
AgaS1987 pisze:Pako pisze:No, nareszcie będzie spokój... chyba... Feluś, aaa... A Ty na nas nie będziesz fukać?
Jak mnie nie bedziecie zaczepiac to raczej nie...Ja jestem raczej spokojna kotka, zazwyczaj rozstawiam wszystkie koty po kątach
![]()
![]()
Pako pisze:AgaS1987 pisze:Pako pisze:No, nareszcie będzie spokój... chyba... Feluś, aaa... A Ty na nas nie będziesz fukać?
Jak mnie nie bedziecie zaczepiac to raczej nie...Ja jestem raczej spokojna kotka, zazwyczaj rozstawiam wszystkie koty po kątach
![]()
![]()
Wiesz... nie chcemy Ci robić kłopotu... Nas jest piątka... No i Pako, przecież nie zostawimy jej tam na pożarcie
AgaS1987 pisze:Pako pisze:AgaS1987 pisze:Pako pisze:No, nareszcie będzie spokój... chyba... Feluś, aaa... A Ty na nas nie będziesz fukać?
![]()
![]()
Wiesz... nie chcemy Ci robić kłopotu... Nas jest piątka... No i Pako, przecież nie zostawimy jej tam na pożarcie
Bierzcie Pako i przyjezdzajcie! co mi tam! jest duzo miejsca. pomiescimy sie! Duzy przyniesie kartony i zrobi Nam domki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 8 gości