oj różnica w kuwecie ... marzenie..
A co tej "średniej półki", faktycznie źle sprecyzowałam. Powiem tak, maksymalnie chciałabym wydać do 20/kg. Oczywiście, im mniej wydam tym lepiej. ;D Nie chcę się też "naciąć" i kupić np karmę która jest o 1/kg tańsza a zauważalnie gorsza jakościowo, no bo po co, a sama się niestety aż tak nie znam i nie potrafię za dobrze porównać ceny do jakości.
Wśród moich znajomych np króluję karma Husse. Znajomi proponowali mi zakup jej dla mojego kociaka chcieli dawać próbki ogólnie nawet weterynarz mi ją proponował. Po przeliczeniu wyszło mi około 18/kg. Na tyle się już zorientowałam, naczytałam, że uznałam iż w tej cenie mogę mieć dużo lepszą karmę, o lepszym składzie. Tylko która to jest
Zależy mi żeby karma była dobrze zbilansowana, zawierała witaminy, tak abym już na własną rękę nie musiała mojemu kocikowi żadnych suplementów podawać. (No chyba żeby było to koniecznie, to oczywiście problemu nie ma)
Wiem że strasznie marudzę, ale chce mojej kulce zapewnić dobre warunki, na tyle na ile mnie stać, a sobie poprawić komfort sprzątania kuwety, bo jest obecnie nie za ciekawie