persy i INNE...niebieska NaNa ...Schr.Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 07, 2014 21:38 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Budyniu[*] przynajmniej na jakiś czas zdobyłeś kochający Cię dom...
Dark Angel, przytulam.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon wrz 08, 2014 2:00 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Budyń [*]

Tak bardzo to smutne... Tak bardzo...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon wrz 08, 2014 7:12 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Budyń :( [*]
Obrazek

Artyna

Od: Śro kwi 09, 2014 19:10

Post » Pon wrz 08, 2014 7:57 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Budyń przynajmniej odszedł spokojnie, we własnym domu. I to zasługuje na taką minę :)

servantez

Od: Czw lut 20, 2014 3:25

Post » Pon wrz 08, 2014 9:58 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Dziękuję... Byliśmy świadomi, że Budd może nie pożyć długo - sama Pani weterynarz, oddając go, mówiła, że równie dobrze mogą to być 4 miesiące, jak i 4 lata, i trzeba być gotowym na wszystko w jego stanie zdrowia... Ale nie spodziewaliśmy się, że to nastąpi tak szybko...

Daliśmy z siebie wszystko. Przede wszystkim emocjonalnie i czasowo, ale też finansowo. Badania, leki, jedzonko z górnej półki. Niczego mu nie brakowało - oprócz czasu :( Ale nie żałujemy ani sekundy i ani grosika, bo Pan Kot był przewspaniały i zaslugiwał na to wszystko i jeszcze więcej. Morze łez się już za nim wylało...

ruru, przypominam o lekach i Trovecie. Mają długie daty ważności, a do schroniska różne bidy trafiają. Paczkę mogę w każdej chwili wysłać.

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Pon wrz 08, 2014 10:03 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Dark Angel pisze:Dziękuję... Byliśmy świadomi, że Budd może nie pożyć długo - sama Pani weterynarz, oddając go, mówiła, że równie dobrze mogą to być 4 miesiące, jak i 4 lata, i trzeba być gotowym na wszystko w jego stanie zdrowia... Ale nie spodziewaliśmy się, że to nastąpi tak szybko...

Daliśmy z siebie wszystko. Przede wszystkim emocjonalnie i czasowo, ale też finansowo. Badania, leki, jedzonko z górnej półki. Niczego mu nie brakowało - oprócz czasu :( Ale nie żałujemy ani sekundy i ani grosika, bo Pan Kot był przewspaniały i zaslugiwał na to wszystko i jeszcze więcej. Morze łez się już za nim wylało...

ruru, przypominam o lekach i Trovecie. Mają długie daty ważności, a do schroniska różne bidy trafiają. Paczkę mogę w każdej chwili wysłać.

Dark Angel, ruru jest teraz na urlopie, prosiła mnie o zapytanie w Schronisku, ale przepraszam, we wczorajszym kotle, nie zapytałam.
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Pon wrz 08, 2014 10:10 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

mamamariana pisze:Dark Angel, ruru jest teraz na urlopie, prosiła mnie o zapytanie w Schronisku, ale przepraszam, we wczorajszym kotle, nie zapytałam.

Ok, poczekam.

Dark Angel

Post » Wto wrz 09, 2014 9:21 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Przykro mi bardzo. Jakoś tak mocno mu kibicowałam.
Wiem co czujesz, straciłam Lalka za szybko...tyle mu obiecałam a tak niewiele spełniłam:(
Wiesz , on by pewnie chciał żeby jego miejsce zajął ktoś potrzebujący...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto wrz 09, 2014 12:40 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Mamy "zaklepane" jedno rude dzieciątko przygarniętej przez znajomych sąsiada bidy, a drugie to nie wiem... Albo od znajomych koleżanki z pracy (też wzięta z ulicy z małymi), albo z któregoś z dt w Warszawie weźmiemy jakiegoś kociaczka. Tyle tych biednych, bezdomnych maluchów zawsze jest po wakacjach :(

Dark Angel

Post » Wto wrz 16, 2014 19:34 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Dziewczyny możecie napisać mi coś więcej o Kasjopei czy nadal w schronie? Chwyciła moje serce od kilku dni obserwuję ten temat.

łaciata

Od: Pon gru 18, 2006 22:46

Post » Wto wrz 16, 2014 19:48 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Kasjopea jedzie wkrótce do domku, miejmy nadzieję, tego wymarzonego.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro wrz 17, 2014 9:15 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

magicmada pisze:Kasjopea jedzie wkrótce do domku, miejmy nadzieję, tego wymarzonego.

Trzymam kciuki za Kasjopejkę! :ok: Należy się biduli...

Dark Angel

Post » Śro wrz 17, 2014 9:21 Re: persy i INNE w schr.Łódź-Budyń w DOMU ale15 INNYCH od st

Dark Angel pisze:Mamy "zaklepane" jedno rude dzieciątko przygarniętej przez znajomych sąsiada bidy, a drugie to nie wiem... Albo od znajomych koleżanki z pracy (też wzięta z ulicy z małymi), albo z któregoś z dt w Warszawie weźmiemy jakiegoś kociaczka. Tyle tych biednych, bezdomnych maluchów zawsze jest po wakacjach :(

A może?
viewtopic.php?f=1&t=162446
Nie mogę przestać mysleć o biedaku, ale niestety nie mam już wolnych miejscówek :(
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro wrz 17, 2014 11:59 Re: persy i INNE w schr.Łódź- Budyń [']

casica, mieszkam w Warszawie. Do Łodzi pojechałam specjalnie po Buddynia, bo mnie chwycił za serce smutnym spojrzeniem... A tu mamy już dwa kotki zaklepane (rudzielec + jeden z dt) i więcej nie zdecydujemy się przyjąć.

Dark Angel

Post » Śro wrz 17, 2014 12:33 Re: persy i INNE w schr.Łódź- Budyń [']

W takim razie trzymamy kciuki za adopcje i jak już będą u Ciebie, pochwal się Cioteczkom z Łodzi:)
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

[poprzednia][następna]