Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
allegra pisze:Wiecie co, tak popatrzyłam na wydarzenie i sama poczułam, że zgłupiałam - nie bardzo teraz wiadomo, czy ten domek to domek dla wersji optymistycznej, ten po 20.09, kiedy będzie maluch już zdiagnozowany, z daj boże wykluczonym FIP, czy też oznacz to, że tamten domek się wycofał i że szukamy dt dla ciężko chorego malucha. To trzeba jakoś uporządkować, bo to ludzi odstrasza.
Jeżeli szukamy domku dla kotka bez FIP, to wrzućcie post mniej więcej taki:
Uwaga, uwaga!!! Poszukiwany dom dla maluszka, jeżeli, podkreślam, jeżeli wykluczony u niego zostanie FIP. Są cudowni ludzie, którzy zapewnili środki na jego badanie. Jest domek, który przyjmie go, po to by go zdiagnozować i gdzie będzie mógł zostać, jeśli diagnoza będzie niepomyślna. Lecz jeśli maluszek jest zdrowy, potrzebny będzie inny domek od 20.09., tymczasowy lub stały. Bez tego nie uda się nam go wyrwać ze schroniska. Pomocy!!!
Jeżeli tamten domek się wycofał, to trzeba to na wątku umieścić, bo robi się mętlik. A nie da się ukryć, że koteczek z FIP ludzi odstrasza, zwłaszcza, że większość jest jednak zakocona. Dlatego myślę, że trzeba z jednej strony dodać dramatyzmu, a z drugiej bardzo pilnować, żeby przekaz był bardzo wyraźny.
P.S. Co do tytułu tutaj, też racja, lepszy będzie bardziej dramatyczny.
czarno-czarni pisze:kurcze dopiero w sobotę.... może jakieś podstawy można już zrobić? RTG, osłuch, badanie ogólne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości