Herbaciana norka Alienorka - 98 exo DT/DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 02, 2014 18:00 Re: Deszczowa norka u Alienorka

Od jutra cieplej!
Ale Ty jesteś 'specjalnej troski' :mrgreen: więc uważaj!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto wrz 02, 2014 18:49 Re: Deszczowa norka u Alienorka

No, pogoda taka, że trzeba uważać na zdrówko. Ni to ciepło, ni to zimno...
Ja się jakoś wyczołgałam z przeziębienia, to dla odmiany ósemka mi rośnie :placz:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto wrz 02, 2014 21:09 Re: Deszczowa norka u Alienorka

MB&Ofelia pisze:No, pogoda taka, że trzeba uważać na zdrówko. Ni to ciepło, ni to zimno...
Ja się jakoś wyczołgałam z przeziębienia, to dla odmiany ósemka mi rośnie :placz:

Zanabądź Dentosept A (to A jest ważne) - to ten do smarowania z lignocainą. Wrażenie niesamowite i ewentualne stany zapalne też się goją szybciej :ok: . Ja to miałam jak mi dziąsło kroili bo ząbek się rozsypał przy wyciąganiu (7ka). Dało radę :ok: .
Moje kociszcza dostały dziś wołowinę mieloną z biedronki i są zadowolone. Zwłaszcza Maurycy, który opchnął 2 porcje i Basil, który wciągnął co najmniej 3. :smokin: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro wrz 03, 2014 7:36 Re: Deszczowa norka u Alienorka

marznę, marznę ........ maaaaarznę
wszędzie marznę :(
powyżej +25 poproszę :1luvu:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw wrz 04, 2014 9:53 Re: Deszczowa norka u Alienorka

Dziś już piękne słońce mamy i temperatura na dworze przyjemna :D
Wczoraj miałam taki zjazd ciśnienia w domu, że nie byłam w stanie siedzieć - na szczęście przypomniałam sobie radę Dis i walnęłam sobie ociupinkę likieru kawowego. Pomogło na tyle, że byłam w stanie zjeść kolację (a głodna byłam strasznie) zanim poszłam spać.
Kotki te, co były zdrowe nadal OK, Rukia dziś bardziej kicha niż wczoraj, ale mniej niż przedwczoraj, więc mam nadzieję, że jutro znów będzie lepiej.
Dziś jadę na Polcon do Bielska więc nowe wiadomości ode mnie dopiero w niedzielę wieczór (o ile będę miała siły).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw wrz 04, 2014 10:08 Re: Deszczowa norka u Alienorka

a kim będziesz?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw wrz 04, 2014 10:18 Re: Deszczowa norka u Alienorka

Alienor pisze:Dziś już piękne słońce mamy i temperatura na dworze przyjemna :D
Wczoraj miałam taki zjazd ciśnienia w domu, że nie byłam w stanie siedzieć - na szczęście przypomniałam sobie radę Dis i walnęłam sobie ociupinkę likieru kawowego. Pomogło na tyle, że byłam w stanie zjeść kolację (a głodna byłam strasznie) zanim poszłam spać.
Kotki te, co były zdrowe nadal OK, Rukia dziś bardziej kicha niż wczoraj, ale mniej niż przedwczoraj, więc mam nadzieję, że jutro znów będzie lepiej.
Dziś jadę na Polcon do Bielska więc nowe wiadomości ode mnie dopiero w niedzielę wieczór (o ile będę miała siły).

Polcon....a mnie tam nie będzie :placz:
15.07.2014 - Tymusiu [*] zawsze będę Cię kochać....

Czorny Miś

Od: Czw wrz 05, 2013 18:33

Post » Czw wrz 04, 2014 10:42 Re: Deszczowa norka u Alienorka

Patmol pisze:a kim będziesz?

Zwykłym uczestnikiem :D . Ale chyba będę w steampunku chodziła - kilka osób nas tam będzie w tym stylu ubranych :wink: .

Alienor

Post » Czw wrz 04, 2014 18:26 Re: Deszczowa norka u Alienorka

U nas też cieplutko. A wredne koty, zamiast balkonować, śpią w domu. Pewnie zaczną się dobijać do drzwi balkonowych, jak będę się szykować do spania :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt wrz 05, 2014 13:22 Re: Deszczowa norka u Alienorka

Ja bede na Polconie!
Alienorku, moze zajrzysz na forum...bo nie mam twojego telefonu
Swinki tez beda! :) moze sie spotkamy :)
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Nie wrz 07, 2014 18:02 Re: Deszczowa norka u Alienorka

Byłam, świetnie się bawiłam i poznałam kilka osób, które dotąd znałam z sieci oraz spotkałam z dawna niewidzianych znajomych i przyjaciół. M. in. spotkałam fenek_k, bo udało mi się przelotem i bez logowania zajrzeć na miau - tylko na mój wątek.

Alienor

Post » Nie wrz 07, 2014 18:42 Re: Deszczowa norka u Alienorka

To super! Napisz więcej, pokaż zdjęcia :mrgreen:
Chyba było więcej osób z miau, bo widziałam gdzieś przypadkiem , że się ktoś wybierał.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie wrz 07, 2014 19:43 Re: Deszczowa norka u Alienorka

morelowa pisze:To super! Napisz więcej, pokaż zdjęcia :mrgreen:
Chyba było więcej osób z miau, bo widziałam gdzieś przypadkiem , że się ktoś wybierał.

Jestem bardzo zmęczona i niedospana, plus mam problemy z netem, więc na dłuższy opis ewentualny trzeba by poczekać. Na jakiekolwiek zdjęcia jeszcze dłużej - nie mam (jak o tym od dawna piszę) aparatu, a ten w komórce jest poniżej krytyki. Dlatego zamiast robić zdjęcia, na których nic nie będzie widać wolę się bawić tak dobrze jak się da. Jeśli znajomi wrzucą lub podeślą mi zdjęcia na których jestem mogę je wrzucić jak zdjęcie pięknej henny autorstwa Cydienne: https://www.facebook.com/henna.katowice/photos/pb.102424148430.-2207520000.1410115044./10152670224088431/?type=3&theater. Niestety drugiej, z kotkiem, jeszcze Cyd nie wrzuciła.

Alienor

Post » Pon wrz 08, 2014 6:47 Re: Deszczowa norka u Alienorka

Mogą być - zdjecia - pośrednio :P , po linkach.

Obrazek

morelowa

Post » Wto wrz 09, 2014 12:41 Re: Deszczowa norka u Alienorka

Jest obrzydliwie mokro, szaro i ponuro na dworze. A ja do pracy muszę, co boli w takich warunkach o wiele bardziej niż zwykle. Basileus rozrabia, gada i żąda jedzenia DUŻO, Kotori czasem go lubi a czasem goni od siebie, Fioncia ma się dobrze i najchętniej je przy krojeniu mięsko a nie z miseczki (Fio też), Lara włazi do łóżka i ostrożnie każe sie głaskać - reszta bez zmian. Rusia ma się całkiem nieźle i na szczęście w suchym chętnie zjada spirulinę, bo tak pobielała ciutkę na podniebieniu a dzięki algom powinno się jej poprawić. Jak nie, będziemy kombinować EPO.

Alienor

[poprzednia][następna]