Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asim pisze:bobkowa pisze::) Jesli moge jeszcze podpowiedziec to w Zorach jest tania lecznica z empatyczna pania doktor.ceny uslug o polowe tansze niz w Rybniku
Podejrzewam, że chodzi o tę, do której chodzimy i którą jakiś czas temu polecałam PS
jaaana pisze:"Moja" kotka dziś na sterylce.
Chiara pisze:asim pisze:bobkowa pisze::) Jesli moge jeszcze podpowiedziec to w Zorach jest tania lecznica z empatyczna pania doktor.ceny uslug o polowe tansze niz w Rybniku
Podejrzewam, że chodzi o tę, do której chodzimy i którą jakiś czas temu polecałam PS
Możecie mi wysłać jeszcze raz namiary, bo miałam zapchaną skrzynkę i przez pomyłkę usunęłam zanim zanotowałam ?
bobkowa pisze:Chiara pisze:asim pisze:bobkowa pisze::) Jesli moge jeszcze podpowiedziec to w Zorach jest tania lecznica z empatyczna pania doktor.ceny uslug o polowe tansze niz w Rybniku
Możecie mi wysłać jeszcze raz namiary, bo miałam zapchaną skrzynkę i przez pomyłkę usunęłam zanim zanotowałam ?
To lecznica na osiedlu korfantego,która także realizuje program sterylizacji i kastracji kotów wolnozyjacych tym razem w żorach(może taka informacja się komuś przyda.
ponizej link do arykułu(nie wiem czy można takie cosik tutaj czynić-jeśli nie proszę o usuniecie linka
http://www.tuzory.pl/wiadomosci,zory-gr ... -7747.html
pozdrawiam
Sabinalas pisze:Ja chciałam podziękować ludziom, którzy wpłacają pieniądze....bez Was nie pomoglibyśmy żadnemu stworzeniu....
Sama korzystam z pomocy fundacji ...i gdyby nie ona...nie pomogłabym tylu kotom...
Działam na terenie Czerwionki -Leszczyn....ilość wysterylizowanych kotów na moim koncie? W przeciągu 4 lat...jakieś 100...Wiekszosc chorych, w ciężkim stanie...gdyby nie fundacje....nie uratowałabym tyle...bo mnie po prostu na to nie stać....
Dziękuję, że pomagacie nam pomagać ....
Chiara pisze:Do podziękowań dla wszystkich, którzy wspierają Powszechną Sterylizację pragną przyłączyć się wolno żyjące koty z ul. Zamkowej w Bielsku Podlaskim.![]()
![]()
Kotki w wysokiej ciąży zostały wysterylizowane na samym starcie akcji. Kocurek kilka tygodni późninej.
Teraz nie mają już tak wielu zmartwień, radośnie gonią babie lato.
Sabinalas pisze:Ja chciałam podziękować ludziom, którzy wpłacają pieniądze....bez Was nie pomoglibyśmy żadnemu stworzeniu....
Sama korzystam z pomocy fundacji ...i gdyby nie ona...nie pomogłabym tylu kotom...
Działam na terenie Czerwionki -Leszczyn....ilość wysterylizowanych kotów na moim koncie? W przeciągu 4 lat...jakieś 100...Wiekszosc chorych, w ciężkim stanie...gdyby nie fundacje....nie uratowałabym tyle...bo mnie po prostu na to nie stać....
Dziękuję, że pomagacie nam pomagać ....
kinia098 pisze:Ja dzisiaj wykastrowałam dwa wioskowe kocurki![]()
Koszt za obydwa to 120zł.
Fotki niedługo, muszę poczekać na siostrę.
A tymczasem zadbane koty, z tego samego miejsca, wysterylizowana wcześniej, dzięki wpłatom celowym na moje bezdomne koty, kotka i kocurek
Są kochane przez właścicieli i dobrze wyglądają, mimo skromnych warunków.
Koty będą wdzięczne za każdy woreczek karmy!
Ludzie są naprawdę biedni, ale dbają o zwierzaki jak mogą. Dziękowali mi naście razy za to, że pomogłyśmy im w sterylizacji całego stadka i za dom dla jednego z kocurków.
Dziękuję PS za to, że jesteście i pomagacie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 109 gości