Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
blackobsession pisze:Wiem że są koty szukające wyłącznie wychodzącego domku. Ale ja wolałabym, aby kot jednak nie lubiał wychodzic na ten dwór dla mojego zdrowia psychicznego.
Na razie bije sie z myślami. Bardzo mocno! Wymyślam tysiącpińcetstodziewińcet rzeczy które są na "nie"I niech mi ktos powiem ( błagam!) że kot to nie jest dobry pomysł!
ASK@ pisze:blackobsession pisze:Wiem że są koty szukające wyłącznie wychodzącego domku. Ale ja wolałabym, aby kot jednak nie lubiał wychodzic na ten dwór dla mojego zdrowia psychicznego.
Na razie bije sie z myślami. Bardzo mocno! Wymyślam tysiącpińcetstodziewińcet rzeczy które są na "nie"I niech mi ktos powiem ( błagam!) że kot to nie jest dobry pomysł!
Ja szukam domu tylko nie wychodzącego dla swoich podopiecznych. Więc to nie jest takie dziwne, te Twoje myślenie
blackobsession pisze:
Wiem że są rasy kotów niekoniecznie kochajace skakać. Znajoma ma miałkuny które wychodza sobie z psami na ogród od lat i nie w głowie im wspinaczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 142 gości