MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 27, 2014 17:10 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Moja w ogóle surowego nie lubi :(
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Śro sie 27, 2014 17:31 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

AnnAArczyK pisze:po południu wysłałam paczusię:)
nie wiem dlaczego moje futra nie lubią żołądków :cry: , serduszka chętnie młócą tylko ugotowane, a już kilka razy próbowałam im "wciskać" żołądki, bez skutku, po powąchaniu tylko trzepały tylnymi łapami i odchodziły od misek, wredoty jedne :D

Zuziu, bardzo Ci dziękuję :1luvu:
vanesia1 pisze:Moja w ogóle surowego nie lubi :(

Jeśli chodzi o surowe - bezdomniaczka Dziewczynka nie tknie i domowa Lenka też, Gretka lubi indyka i wołowe :lol: Pozostałe futra uwielbiają i gotowane, i podroby :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw sie 28, 2014 13:24 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Hej Kochani :1luvu:

U Was też dziś słoneczko? :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw sie 28, 2014 14:02 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Rilla07 pisze:Hej Kochani :1luvu:

U Was też dziś słoneczko? :D

Cześć :D
Rano było bardzo zimno i pochmurno, od ok. 10 jest cieplutko.... :) Wreszcie, bo tyle dni już padało... Brrr...
Zaraz wkleję troszkę zdjęć bezdomniaczków :ok:
Edit
Stadko I z Łokietka
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Łąkuś poluje na Melę - zdj.5
Stadko II z Lokietka :)
Zdj.1 - Mala Kicia się myje :) Bialaska; zdj.ost. Milka - poseszla dzis do reki i bawila się moimi palcami :D
Milka i Bielusia; doszedl Dlugoogonkowiec
Obrazek Obrazek Obrazek
Reszta zdjec wieczorkiem...
kicikicimiauhau

Post » Czw sie 28, 2014 14:56 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Śliczne kotki:) Szczególnie czarne:D

anna84

Od: Pt maja 30, 2014 14:43

Post » Czw sie 28, 2014 15:12 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

anna84 pisze:Śliczne kotki:) Szczególnie czarne:D

Bardzo się cieszę, ze Ci się podobają :1luvu:
Janinko (111janina) - bardzo Ci dziękuję za kurteczkę <3 Dzisiaj dotarła, pasuje jak ulał, jest bardzo ciepła i wygodna. Jeszcze raz bardzo dziękuję :1luvu: :201437 :201437 :201467 :201465
kicikicimiauhau

Post » Czw sie 28, 2014 18:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

To sie bardzo ciesze,
ciekawa jestem czy sie bardzo nie wygniotla, jesli tak, to wrzuc ja do pralki na plukanie.
Niech Ci dobrze sluzy.
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Czw sie 28, 2014 18:48 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Wszystkie kotki bardzo pieknosciowe ale Bielusia...jest piekniusia (paniusia).
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Czw sie 28, 2014 19:09 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

111janina pisze:To sie bardzo ciesze,
ciekawa jestem czy sie bardzo nie wygniotla, jesli tak, to wrzuc ja do pralki na plukanie.
Niech Ci dobrze sluzy.

Dziękuję :) Janinko, kurteczka dotarla bardzo ladnie zapakowana, nic się nie wygniotla :D
111janina pisze:Wszystkie kotki bardzo pieknosciowe ale Bielusia...jest piekniusia (paniusia).

Na 100% nie wiem, czy to koteczka, bo jeszcze jest ciut nieufna, ale do reki juz podchodzi - pierwsza biegnie do miseczek :) Jak tylko się oswoi, postaram się Ją zlapac i wysterylizować - ale to juz kwestia czasu, bo z dnia na dzien jest coraz to lepiej :ok: Pojawia się od ponad miesiąca,; bardzo zaprzyjaznila się z Malą Kicią i Pingwinkiem :1luvu:
Zaraz wkleję fotki z kolacji :ok:
Rodzina Puszeńka

Obrazek Obrazek Obrazek

Białaska-Łatulka juz czekala w krzaczkach :) Niestety - ktos nam wyrzucil dwie miseczki i ubil brzeg talerza, a rano jeszcze wsxystko bylo ok :x
Obrazek Obrazek
Longman i Dzikuska :)
Obrazek Obrazek
Łatka i Pingwinia
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw sie 28, 2014 20:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Piekne szarosci i...wszystkie.
U-wiel-biam.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Czw sie 28, 2014 20:50 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

111janina pisze:Piekne szarosci i...wszystkie.
U-wiel-biam.

<3 <3 <3
kicikicimiauhau

Post » Pt sie 29, 2014 0:33 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Obrazek

Jest prawie identyczny jak czarnulek, którego codziennie dokarmiam, bo on zawsze w pobliżu miseczek się kręci :)
Podchodzi do mnie bo czuje, że otwieram saszetkę, ale... boi się, jakby kiedyś ktoś go uderzył albo czymś w niego rzucił :(
Jednak nie wytrzymuje i zaczyna jeść już jak nasypuję jedzonko :D
Ma takie biedne futerko :(

Naliczyłam na razie przy miseczkach 6 kotków, to nic w porównaniu z Twoim stadkiem ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt sie 29, 2014 7:21 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Rilla07 pisze:Obrazek

To jest Mały, uwielbia pozować do zdjęć - urodzona modelka :1luvu:

No i troszkę przykra wiadomosc :( Ktoś nam wyrzucił miski u dzikuskow na Lokietka; wczoraj im zmienilam, zeby lepiej się jadlo, a dzis sniadanie zjadly na ziemi :( .. Chyba wrocila wlascicielka posesji, bo na ogrodzie bylo posprzątane :evil: Nie mam slow, naprawdę :x Po poludniu poszukam jakiegos innego miejsca, zeby juz tym biednym kotom dali spokoj; juz sie przyzwyczaily, a teraz znow zmiana... Ludzie nikomu nie dadzą spokoju :evil: :cry:
Syty nigdy nie zrozumie glodnego...
kicikicimiauhau

Post » Pt sie 29, 2014 8:07 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Super, uwielbiam takich ludzi :(
Kici, jeśli możesz, poszukaj przezroczystych pojemników i stawiaj je w trawie lub zasłonięte krzakami, w miarę możliwości.
Inaczej takich czubków będzie przybywać

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 29, 2014 12:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

To jest ulica z domami jednorodzinnymi, ciężko tam znaleźć niewidoczne miejsce :( Właścicielka tego domu musiała przyjechać i jej to pewnie przeszkadza :( Za chwilę idę z obiadem, to poszukam, gdzie mogę zostawić jedzonko, póki co na kawałku gazety, bo w pudełku wszystko im wyrzucą - a muszę im zostawić "na potem", bo z tego dzikszego stadka zazwyczaj nie wszystkie od razu przychodzą. Jest tam jeszcze taki nieużywany garaż, a za nim też taki bardzo stary dom kilkanaście metrów dalej - jeśli uda mi się ich tam zwołać, może tam będą jeść bez takich przykrych niespodzianek. Na początku zawsze tak jest, już jestem przywyczajona do wyrzucania misek, w końcu się przywyczają te ludziska...
Dziękuję AnnieArczyk za paczuszkę z bucikami i innymi ciuszkami - wszystko pasuje idealnie <3
Dziękuję także p. Elżbiecie za wpłatę 100zł na kocie potrzeby :1luvu:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]