Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - Mruczek w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 24, 2014 8:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8

halinka1403 pisze:U mnie też towarzystwo rozdziadowane,jak"suki dziedzica"
Witaj Mireczko :1luvu:
Dzięki za oświecenie :1luvu: :D
Widzisz,jaki ze mnie tumok.Ni jak nie mogę za cywilizacją nadążyć. :D Se nie mogłam wątku namierzyć :oops: Ale wtopa :oops:

oj tam, oj tam, najważniejsze że Halinko trafiłaś :1luvu:
widziałam u Ciebie maluszki, śliczne :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 24, 2014 8:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -mała Lola w TDT

mir.ka pisze:
mag828 pisze:a u nas takie postępy :)
Obrazek

no, no no :D
prawie się dotykają :wink:

mało tego! Mati zaglądała Frydze do miseczki, gdy ta jadła!!!
:ryk: :ryk: :ryk:

ale najbardziej lubię gdy przychodze do domu a one mnie razem witają :D
i robią wtedy noski-noski :ryk:

a co do mokrego jedzonka to Bozita im nie przypasowała, Smilla też nie bardzo, teraz pałaszują Gourmety, Fryga woli mus, ponieważ prawie nie ma zębów :roll: a Mati wcina też takie paszteciki z kawałkami mięsnymi, które wzięłyśmy od Ewy L. na wymianę za mus, nawet chyba jej bardziej pasują niż mus :)

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Nie sie 24, 2014 9:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -mała Lola w TDT

mag828 pisze:
mir.ka pisze:
mag828 pisze:a u nas takie postępy :)
Obrazek

a co do mokrego jedzonka to Bozita im nie przypasowała, Smilla też nie bardzo, teraz pałaszują Gourmety, Fryga woli mus, ponieważ prawie nie ma zębów :roll: a Mati wcina też takie paszteciki z kawałkami mięsnymi, które wzięłyśmy od Ewy L. na wymianę za mus, nawet chyba jej bardziej pasują niż mus :)

Gurmetami nie będę ich rozpuszczać :evil: , jak miałam tylko Rudzię to czasami jej kupowałam mus, ale ona wtedy jadła tylko suche, puszeczkę to tak raz na tydzień. Dopiero przy małych się nauczyła, ale i tak suche dla niej to podstawa, mokrego nie zjada swojej porcji.
Zastanawiam się nad dzieleniem tego opakowania, bo ma 370 g i muszę jakoś podzielić to na 9 porcji.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie sie 24, 2014 9:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -mała Lola w TDT

mir.ka pisze:
mag828 pisze:
mir.ka pisze:[...]

Gurmetami nie będę ich rozpuszczać :evil: , jak miałam tylko Rudzię to czasami jej kupowałam mus, ale ona wtedy jadła tylko suche, puszeczkę to tak raz na tydzień. Dopiero przy małych się nauczyła, ale i tak suche dla niej to podstawa, mokrego nie zjada swojej porcji.
Zastanawiam się nad dzieleniem tego opakowania, bo ma 370 g i muszę jakoś podzielić to na 9 porcji.

ja nie wiem czy docelowo nie zrezygnuję z mokrej karmy, Fryga generalnie jada jej niewiele, większość wciąga Mati :roll:
sądziłam, że Fryga przy niej też zacznie jeść mokre, ale niekoniecznie, jednak woli suche, wyjątkowo posmakowała jej Bozita ostatnio

a Mati próbuję uczyć, że ma swoje kocie jedzenie, bo najchętniej jadłaby ze mną wszystko to co ja :twisted:
chyba tak ją nauczyła poprzednia zmarła właścicielka

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Nie sie 24, 2014 9:36 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -mała Lola w TDT

a co do mokrego jedzonka to Bozita im nie przypasowała, Smilla też nie bardzo, teraz pałaszują Gourmety, Fryga woli mus, ponieważ prawie nie ma zębów :roll: a Mati wcina też takie paszteciki z kawałkami mięsnymi, które wzięłyśmy od Ewy L. na wymianę za mus, nawet chyba jej bardziej pasują niż mus :)[/quote]

Zastanawiam się nad dzieleniem tego opakowania, bo ma 370 g i muszę jakoś podzielić to na 9 porcji.[/quote]

ja nie wiem czy docelowo nie zrezygnuję z mokrej karmy, Fryga generalnie jada jej niewiele, większość wciąga Mati :roll:
sądziłam, że Fryga przy niej też zacznie jeść mokre, ale niekoniecznie, jednak woli suche, wyjątkowo posmakowała jej Bozita ostatnio

a Mati próbuję uczyć, że ma swoje kocie jedzenie, bo najchętniej jadłaby ze mną wszystko to co ja :twisted:
chyba tak ją nauczyła poprzednia zmarła właścicielka[/quote]

u mnie to Tofik z Elenką "asystują" przy jedzeniu, Tofik mały łobuziak nawet kradnie z talerzy :evil: , nie patrzy ,ze gorące, ściąga łapką i czeka aż ostygnie :evil:
a o mokre upomina się 3 razy dziennie :evil:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 24, 2014 12:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

mam nowego maluszka :D ,
miałam telefon czy mogłabym zaopiekować się następnym maluszkiem i przecież nie mogłam odmówić :) , choć znowu naraziłam się swoim kotom :mrgreen:
a oto ten kotek pięknotek :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 24, 2014 12:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

jest bardzo ładnie umaszczony
Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 24, 2014 12:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

i właściwie nie ma jeszcze imienia :(
Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 24, 2014 13:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

jaki piękny :love: :love: :love:

Miruś - Twój wątek jest popularny, czy mogę go zaśmiecic linkami do moich wirtualnych podopiecznych ?
Chwytam sie juz wszystkiego :oops: :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie sie 24, 2014 13:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

Hej Mireczko

Cudowny koteczek, super że zaopiekowałaś się maluszkiem, imię koniecznie musi mieć maluszek :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie sie 24, 2014 13:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

ojej jaki piękny chłopczyk :1luvu: :1luvu: :1luvu: śliczne maleństwo :1luvu: :1luvu:
Mira Ty to chyba żłobek założyć musisz, taki dla kocich maluszków :)
Kochana jesteś wiesz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie sie 24, 2014 14:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -mała Lola w TDT

Cześć :1luvu:
mir.ka pisze:jest bardzo ładnie umaszczony
Obrazek

Obrazek

Śliczny maluszek :1luvu:
Ma już 5-6 tygodni ?
Wspaniale że go wzięłaś :D

mir.ka pisze:
u mnie to Tofik z Elenką "asystują" przy jedzeniu, Tofik mały łobuziak nawet kradnie z talerzy :evil: , nie patrzy ,ze gorące, ściąga łapką i czeka aż ostygnie :evil:

Ale łakomczuch z Tofika :ryk:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie sie 24, 2014 14:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

Piękny Kotek Psotek Rozrabiotek :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sie 24, 2014 14:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

izka53 pisze:jaki piękny :love: :love: :love:

Miruś - Twój wątek jest popularny, czy mogę go zaśmiecic linkami do moich wirtualnych podopiecznych ?
Chwytam sie juz wszystkiego :oops: :oops:

nie musisz o to pytać, dawaj :)
teraz taki sezon ,że ciężko o domki :(

wstawiłam ,moze ktos wypatrzy
viewtopic.php?f=1&t=164258&start=30
Ostatnio edytowano Nie sie 24, 2014 14:28 przez mir.ka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 24, 2014 14:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - nowy kociak w DT

MaryLux pisze:Piękny Kotek Psotek Rozrabiotek :)

proponujesz Psotek? :wink:
ale on jest bardzo spokojny, jak na razie, jak nie głodny to śpi :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]