Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 21, 2014 7:49 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

AnnAArczyK pisze:
Miraclle pisze:Tofiś paczający

O! A co moja Kropinka robi u Ciebie Basiu? :mrgreen:
Tofisiu, jaką Ty masz dłuuugą szyjkę, jak u żyrafy :mrgreen:

No, wcale, a wcale nie widać Kubusia :D
Witaj Basiu!

Witaj Zuziu :1luvu: :1luvu:
Kropcia wpadła w odwiedziny do braciszka, a co :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw sie 21, 2014 7:50 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Rilla07 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

mir.ka pisze::1luvu: :201461 :201461

Cześć Kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Czw sie 21, 2014 7:56 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Witajcie Kochane Cioteczki w ten ponury, ulewny poranek :1luvu:
Pogoda :pod burasiem" :ryk: :ryk:
Futra śpią i ani myślą wstać :mrgreen:

We wtorek byłam z Dżulką na badaniach krwi, była dzielna, pazurki przycięte. Wyniki są dobre i w normie :ok: Jak wszystko będzie dobrze to wystarczy powtórzyć badanie wątróbki za ok 3 - 6 miesięcy.

Kubuś był wczoraj na badaniach również był grzeczny :mrgreen: Trzymała go Ciocia Karolinka, którą bardzo lubi i był bardzo grzeczny aż do momentu obcinania pazurów :ryk: ale Ciotce niegroźny Kubuś i poszło gładko :wink:
Dziś w południe mam dzwonić o wyniki :roll: Ciekawe co w nich będzie.

Takim właśnie sposobem leci urlop, trochę obowiązków, zaległych spraw, wizyty u weta. Korzystając z urlopu postanowiłam iść w tym tygodniu dwa razy na jogę, byłam we wtorek dziś kolejna lekcja :ryk:
Idzie mi chyba coraz lepiej i tak bardzo nie męczę się na zajęciach. Nawet łapie się w niektórych pozycjach, że mięśnie już się rozciągają.
Ogólnie mam lepsze samopoczucie i więcej energii.
Może kiedyś będę umiała robić jakieś wygibasy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: któż to wie, puki co ciężka praca przede mną.

Miłego dnia Wam życzę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Czw sie 21, 2014 9:55 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

za dobre wyniki Kubusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw sie 21, 2014 18:05 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Hej Basieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Super, że Dżulka ma dobre wyniki :ok:
Teraz trzymam kciuki za Kubusiowe i czekam na wieści :ok: :ok: :ok:

Zawsze tak jest, że w czasie wolnego ma się mnóstwo rzeczy do nadrobienia :D
Trudno znaleźć czas by na prawdę odpocząć :)

Powodzenia na jodze :mrgreen:
Fajnie, że tak to działa na samopoczucie :ok:

Miziaki dla psinki i kocurków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw sie 21, 2014 21:37 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Witaj Basiu :1luvu:
Same dobre wieści :D Jak fajnie się takie czyta :D
Mam nadzieję,że wyniki Kubusia też będą dobre :ok: To twardy facet :1luvu:
A joga to fajna rzecz.Nie dość ,że poprawia kondycję fizyczną,to uspokaja i relaksuje bardzo.Ani sie oglądniesz,a będziesz fikołki robić :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pt sie 22, 2014 8:04 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

mir.ka pisze:za dobre wyniki Kubusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wyniki są dobre :ok:
Nawet leukocytów ma 6,5 tys 8O co jest czymś niebywałym dla Kubusia.
Nereczki też miewają się dobrze.
Dziś tylko czekam na wyniki moczu.
Fosfor trochę poszedł do góry ale puki co jest w normie nie ma czym się przejmować.

Ogólnie wyniki przełożyły się na samopoczucie krówka :mrgreen:

Rilla07 pisze:Hej Basieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Super, że Dżulka ma dobre wyniki :ok:
Teraz trzymam kciuki za Kubusiowe i czekam na wieści :ok: :ok: :ok:

Zawsze tak jest, że w czasie wolnego ma się mnóstwo rzeczy do nadrobienia :D
Trudno znaleźć czas by na prawdę odpocząć :)

Powodzenia na jodze :mrgreen:
Fajnie, że tak to działa na samopoczucie :ok:

Miziaki dla psinki i kocurków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cześć Kasiu :1luvu:
Futerka ostatnio mnie nie niepokoją i puki co każde z nich ma super wyniki.
Zaczął Tofi, skończył Kubuś :ok:

Jak ma się tydzień urlopu to człowiek nawet nie wie kiedy się skończy.
Na pewno we wrześniu będę potrzebowała urlopu, szykuje się remont przedpokoju, zabudowa wnęk ehhhh będzie pracy i muszę to tak zorganizować żeby jak najmniej stresować chłopców.

Na jodze jest lepiej, choć po wtorkowych zajęciach czułam mięśnie, a po wczorajszych tylko doprawiłam :ryk: niestety jak się rozciąga musi czasem poboleć :mrgreen:

halinka1403 pisze:Witaj Basiu :1luvu:
Same dobre wieści :D Jak fajnie się takie czyta :D
Mam nadzieję,że wyniki Kubusia też będą dobre :ok: To twardy facet :1luvu:
A joga to fajna rzecz.Nie dość ,że poprawia kondycję fizyczną,to uspokaja i relaksuje bardzo.Ani sie oglądniesz,a będziesz fikołki robić :1luvu:

Witaj Halinko :1luvu:
Krówek to twardy zawodnik i kolejny raz spisał się koncertowo :ok:
Joga to super sprawa, tylko trzeba chcieć i mieć motywację. Tam niestety samo się nic nie zrobi. Nic się nie naciągnie, ani nie wzmocni jak sami nad tym nie popracujemy, a że to boli to inna bajka :ryk:
Zanim zaczęłam chodzić przez siedzącą prace często mnie bolał odcinek szyjny aż drętwiał, a po kilku zajęciach poczułam ulgę.
Samopoczucie jest o wiele lepsze, a czy mnie to relaksuje nie wiem, nerwus ze mnie z natury :ryk: :ryk: :ryk: ale szybko przechodzi :wink:
Polecam jogę każdemu, a tym z różnymi dolegliwościami kręgosłupa szczególnie.
Nasza nauczycielka zdecydowała się na jogę kiedy 12 lat temu po pierwszym dziecku posypał się jej odcinek lędźwiowy. Każda motywacja jest dobra na trochę aktywności fizycznej :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Pt sie 22, 2014 9:04 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Cieszę się z dobrych wyników :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt sie 22, 2014 9:07 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Kubusiu dobrze się spisałeś :ok:
ale to wszystko zasługa Twojej Dużej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt sie 22, 2014 10:16 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Hej Basiku :1luvu:

Bardzo się cieszę :D
Kubusieńku tak trzymaj :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przy takiej opiece Basiu nie dziwota, że kocurki i psinka są w świetnej formie :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt sie 22, 2014 16:02 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Wyniki moczu też są dobre.
Nie ma białkomoczu i nie mogli nawet zbadać stosunku białka do kreatyniny :ok:

Jak dobrze pójdzie to za ok 3 miesiące dopiero Kubina pojedzie na badania :mrgreen:

Grzeczne dzieci, nie psocą to najważniejsze :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Pt sie 22, 2014 16:33 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Jak tak zawsze mówię... niech psocą, niech wariują, drapią i niszczą meble (moja biedna lampa), ale niech będą w dobrej formie :)
To jest najważniejsze :ok:

Ucałuj mocno Kubusia w nosek, Tofika też :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob sie 23, 2014 10:50 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Miraclle pisze:Wyniki moczu też są dobre.
Nie ma białkomoczu i nie mogli nawet zbadać stosunku białka do kreatyniny :ok:

Jak dobrze pójdzie to za ok 3 miesiące dopiero Kubina pojedzie na badania :mrgreen:

Grzeczne dzieci, nie psocą to najważniejsze :wink:

a co to za koty , że nie psocą :lol:

witaj Basieńko :1luvu: :201461 :201461
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 23, 2014 13:20 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Hej Basieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob sie 23, 2014 20:17 Re: Moje 2+1 V, czyli FeLVki i psinka. Tofi astma...

Rilla07 pisze:Jak tak zawsze mówię... niech psocą, niech wariują, drapią i niszczą meble (moja biedna lampa), ale niech będą w dobrej formie :)
To jest najważniejsze :ok:

SWIĘTE SŁOWA !!!!

Ucałuj mocno Kubusia w nosek, Tofika też :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ode mnie też dużo buziaków :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

[poprzednia][następna]