Cosia,Czitka,Balbi,Mić-idzie jesień!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 20, 2014 21:19 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

Chyba nie będzie spania. Balbinka przyniosła COŚ z ogrodu. Coś schowało się pod moim łóżkiem za listwę przypodłogową od paneli i tam sobie siedzi.
Wszystkie koty siedzą pod łóżkiem teraz i wspólnie czają na Coś. Najdziwniejsze, że Mić łapa w łapę z Balbiną obok wspólnie polują.
Bo Balbisia na Micia wrzeszczy strasznie, przejść obok siebie nie pozwala, a tu pełna komitywa 8O
Idę spać do pokoju obok, tutaj się dzisiaj nie da :roll:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Czw sie 21, 2014 6:07 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

czitka pisze:
kwinta pisze:czitka, przepraszam za OT ale jesteś wrocławianką,może zobaczysz, usłyszysz http://zamoimidrzwiami.blogspot.com/ zaginął Kayron rasy maine coon we Wrocławiu na ulicy Canaletta, zwiał z ogrodu 11 sierpnia :cry: :cry: .
Dziękuję :201461

Popytam, porozglądam się, moja część miasta. Piękny kot, nikt mu zapewne krzywdy nie zrobił, raczej już zostawił sobie :roll:
Moja część miasta...

hm... To jest bardzo daleko od Ciebie, po drugiej stronie rzeki. Choć pytać nie zaszkodzi, a pomóc może.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 21, 2014 10:17 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

MalgWroclaw pisze:
czitka pisze:
kwinta pisze:czitka, przepraszam za OT ale jesteś wrocławianką,może zobaczysz, usłyszysz http://zamoimidrzwiami.blogspot.com/ zaginął Kayron rasy maine coon we Wrocławiu na ulicy Canaletta, zwiał z ogrodu 11 sierpnia :cry: :cry: .
Dziękuję :201461

Popytam, porozglądam się, moja część miasta. Piękny kot, nikt mu zapewne krzywdy nie zrobił, raczej już zostawił sobie :roll:
Moja część miasta...

hm... To jest bardzo daleko od Ciebie, po drugiej stronie rzeki. Choć pytać nie zaszkodzi, a pomóc może.

No może niezbyt dokładnie moja, ale moje pół. Sąsiadka nad ranem jeździ tą trasa do pracy, już prosiłam o baczniejszą uwagę!
Obrazek

czitka

Post » Pt sie 22, 2014 21:16 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

czitka pisze:Chyba nie będzie spania. Balbinka przyniosła COŚ z ogrodu. Coś schowało się pod moim łóżkiem za listwę przypodłogową od paneli i tam sobie siedzi.
Wszystkie koty siedzą pod łóżkiem teraz i wspólnie czają na Coś. Najdziwniejsze, że Mić łapa w łapę z Balbiną obok wspólnie polują.
Bo Balbisia na Micia wrzeszczy strasznie, przejść obok siebie nie pozwala, a tu pełna komitywa 8O
Idę spać do pokoju obok, tutaj się dzisiaj nie da :roll:

Czy COŚ wyszło spod łóżka?
A przynajmniej czy koty wyszły? :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Pt sie 22, 2014 21:50 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

wygląda, że czitka nie wyszła.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 25, 2014 22:53 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

Wyszła, wyszła, Coś też wyszło albo zostało wysznięte, spokój na pokładzie.
U mnie delikatne zamieszanie bo z jednego szpitala wylazłam, a jutro odjazd do Poznania, do drugiego. To znaczy z kotami zamieszanie, opiekę trzeba organizować, a to nie takie proste, ale daliśmy teraz na dwa dni radę.
Mić dzisiaj był na kroplówce, ma się dobrze, wagę trzyma, apetyt dopisuje, ten na życie też :ok:
Balbunia raczej już podsypia w domu niż w ogrodzie, idzie zima! Futra się robią coraz gęściejsze i jakby więcej wszystkie jadły :roll:
A do ostatniego ciepłego słońca brzuchole wystawiają wszystkie, jakby łapały uciekające lato.
Skończył się czas motyli.
Teraz znosimy do domu ćmy a czasem takie wieeeeelkie pasikoniki, śliczne, zielone. Ostatni miał 16 cm długości i był piękny!
Uratowany i wypuszczony! :P
Taki był, tylko większy!
http://www.youtube.com/watch?v=uzsT9Ql25Uw
Obrazek

czitka

Post » Wto sie 26, 2014 7:20 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

To ja potrzymam za wyprawę do Poznania :ok: .
Daj znać, jak poszło.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto sie 26, 2014 9:15 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

Ja też trzymam za Ciebie moce kciuki :ok:

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Wto sie 26, 2014 14:42 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

My też trzymamy :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 26, 2014 18:33 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

Spóźniona trochę jestem, ale mam nadzieję, że rozwalą ci ten kamień w pył :ok:

B-dur

Od: Nie paź 02, 2005 11:17

Post » Wto sie 26, 2014 18:40 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

:ok: :ok:
kicikicimiauhau

Post » Wto sie 26, 2014 20:47 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

B-dur pisze:Spóźniona trochę jestem, ale mam nadzieję, że rozwalą ci ten kamień w pył :ok:

Chyba będą wydłubywać, a nie rozwalać.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto sie 26, 2014 21:10 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

Będą grzebać szczypczykami? :strach:
Jakoś sobie wyobraziłam, że to rozbijają ultradźwiękami, a to pewnie za małe jest.

Ok, ok, doczytałam już o sialoendoskopii :D

B-dur

Od: Nie paź 02, 2005 11:17

Post » Śro sie 27, 2014 7:35 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

No coś Ty! - wytną Czitce całe dookoła, może policzek zostawią :roll: . :smokin:
Tak, to za ładnie Ola wygląda.
:mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sie 27, 2014 19:40 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-wyniki moczu Micia, dobre!

liściom wiatr szeptał piosenki
o złocie słońcu i winie
żołędzie pierwsze na trawie
z daleka mgiełka już płynie

wiewiórka lasem przebiegła
ptaki na sejmik zleciały
z łąk zapach wrzosu nadpłynął
gdy cis swój stary witały

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]