Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Fajnie, że paczuszka do Was doszła dzisiaj, moja dopiero będzie w przyszłym tygodniu, może jutro by już była, ale że jest święto, to niestety nie będzieJest tam jedzonko dla królika mojego brata i Jego żony, a Im żarełko się kończy więc mam nadzieję, że wystarczy do poniedziałku
kicikicimiauhau pisze:Teemo jak moja Lenka... Też skacze na drzwi![]()
Myszolandia pisze:Tak więc mam zapas Granaty dla kocurków
Annaa pisze:Teemuś alpinista![]()
Yuki kiedyś tak wchodziła, a moje drzwi są naprawdę duże i zawsze stałam przerażonaaż ktoś ją zdjął.
Reszta nie ma takich pomysłow na szczęście.
Ale mama rozpuściła Bernarda![]()
Masz wielkie kocury ..prawie 10 kilo do przytulania![]()
Pozdrawiam i miziam słodziaki![]()
![]()
Spilett pisze:Teemo -kot podniebny
Rilla07 pisze:
Hej Sylwuniu![]()
Ja nie piję kawy od 2 miesięcyEh... już się przyzwyczaiłam, ale na początku byłam niepitomna
Teemoś wygląda na takiego małego dopóki się go na ręce nie weźmie
Niom, w Muszynowym futerku można zanurkować, takie mięciusieCzasem nie mogę się powstrzymać, ale jak trafię na zły humor to mam pazura za chwilę wbitego w głowę
![]()
Myszolandia pisze:![]()
![]()
![]()
ja nawet wbicie 10 pazurów przeżyję,byleby dzioba w futerku utopić![]()
![]()
Ach ten Mó,robi ze mnie rozmaślonego pączka yyy
![]()
![]()
![]()
Acha,to Temó nie dość ,ze flugami na srakptaki rzuca,to jeszcze ściemę wali,ze niby takie chucherko ? Ty to masz absztyfikantaz górnej półki ,znaczy się z góry patrzącego
![]()
A to czemu kawy nie pijesz,nie możesz czy odzwyczajasz się ?
aannee99 pisze:Zbierasz punkty na coś konkretnego?
Rilla07 pisze:
10 kilo to nie dużo, chciałabym mieć kiedyś tyle futerka co Ty co przytulania![]()
:
Rilla07 pisze:![]()
![]()
![]()
Najlepiej jest wbić dzioba w brzusio jak śpi, bo taki nieprzytomny nie wie co się dzieje![]()
Czasem nawet sam wystawia brzuś... ale rzadkoCiężko wyczuć jaki ma aktualnie humorek
Kawy nie piję od czasu kiedy miałam zaleconą dietę bezcukrową, ja kawę uwielbiam, ale bez cukru już nie bardzo
Pewnie jak zdrówko wróci do normy to zacznę sobie znowu robić taką z mleczkiem
Annaa pisze:Jak to mówią...trzy koty to niewiele więcej niż dwa![]()
Zwłaszcza jak teraz dokarmiasz bezdomniaczki, nigdy nie wiadomo co może się zdarzyć...tego zazwyczaj nie planuje się
Pisałaś o jakiejś ładnej tri o ile dobrze pamiętam.
Niedługo będzie zimno, ja jak znalazłam Orionka to wiedziałam, że nie mogę go zostawić.
Trzeba by mieć serce z kamienia.
Kasiu ciesz się chwilą, że chłopaki śpią![]()
a w nocy będzie rozrabianko
Myszolandia pisze:Łoj,łojja już mam plan co do Mó brzusia,jak mi wypali,to się potem opiję
,będzie siup
za futerko,pewnie jeszcze z futerkiem w dziobie,ale co tam
![]()
![]()
A na kawę bezcukrową zaraz CI napiszę.Kiedyś gorzkiej w życiu bym się nie napiła,a teraz jak gdzieś przez pomyłkę ktoś mi osłodzi ,to niestety,ale musi nową mi zrobić,bo słodzona mi przez gardło nie przejdzie,ale musze coś zrobić w kuchni i zara dopowiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 448 gości