justyna8585 pisze:kropkaXL pisze:Justyna a masz konto na FB?
Mam i dołączyłam do wydarzenia, zawsze była taka opcja-udostępnij,a teraz jej tam nie ma...coś pozmieniali?
ano pozmieniali, na początku też było mi trudno się połapać
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
justyna8585 pisze:kropkaXL pisze:Justyna a masz konto na FB?
Mam i dołączyłam do wydarzenia, zawsze była taka opcja-udostępnij,a teraz jej tam nie ma...coś pozmieniali?
kropkaXL pisze:Jest, tylko ukryta pod "zaproś"-kliknij w strzałke przy "zaproś " i tam będzie "udostępnij"
justyna8585 pisze:kropkaXL pisze:Jest, tylko ukryta pod "zaproś"-kliknij w strzałke przy "zaproś " i tam będzie "udostępnij"
A ja kombinowałam jak to zrobić...dzięki...
na olx raz był wzięty telefon...dzwonił ktoś?
alessandra pisze:proszę o konto Marysi, niewiele,ale chociaż parę groszy prześlę
i wielkie kciuki za zdrówko![]()
![]()
mar9 pisze:
W kwestii jedzenia Dyziol sobie już bardzo dobrze radzi ale charakterek mu się nie zmienił.
Dalej rozdaje klapsy, i kotom i mnie.
A żeby było zabawniej to układa się przy mnie, lubi głaski ale jak się czasem odwinie to zostawia mi na ręce rany cięto-szarpane![]()
![]()
A mówią, że to kobiety zmienne są![]()
Wygląda więc na to, że Dyziol nieprędko stanie się kotem adopcyjnym, o ile w ogóle ten moment kiedykolwiek nastąpi.
Tak więc póki co to nawet go nie ogłaszam bo to nie ma sensu, przynajmniej na razie.
alessandra pisze:pozdrawiamy Dyziulka i resztę ferajny i mam nadzieję,ż echłopak nie ma jesiennej depresji![]()
alessandra pisze:czasem takie koty bywają , mój Milo [*] taki był kot wolnożyjacy w domu,Dyzio chyba z tych kotów - trzeba żyć na jego prawach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, aga66, Nul i 35 gości