Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 09, 2014 22:33 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Niektorzy nie zasluguja zeby nazywac ich ludzmi. Ci ktorzy nie reaguja i przypatruja sie okrucienstwu tak samo. Strach pomyslec ile takich kocikow cierpi przez takich zwyrodnialcow w kazdej sekundzie i kazdego dnia w skali calego swiata - czy istnieje jakas sprawiedliwosc na tym swiecie :?: :?: :?: :?: :?: :evil:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob sie 09, 2014 22:33 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Boże, biedaczek :placz: Popatrz jakie miał szczęście, że go znalazłaś!
Tosia w wyniku wypadku miała strzaskaną miednicę, miała nie chodzić. Leżała na tej posesji ponad tydzień, zagrzebana w liściach i umierała powolną i straszną śmiercią, właściciel odnalazł ją w ostatniej chwili :( Zabrał do weta, który przez 2 tygodnie walczył o jej życie. Kiedy nic nie działało i miał ją już usyiać, w ten właśnie dzień podniosła po raz pierwszy główkę do góry. A potem już z górki - trafiła do mnie ;)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob sie 09, 2014 22:40 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

:placz: :placz: :placz: Tylko ja wiem jak zaciekle życzę oprawcom najgorszego!
To się w głowie nie mieści :(((((

Zwierzęta są takie bezbronne i nie poskarżą się, cierpią w milczeniu :( Jesteś Kocim Aniołkiem kicikicimiauhau!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sie 09, 2014 22:41 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

klaudiafj pisze::placz: :placz: :placz: Tylko ja wiem jak zaciekle życzę oprawcom najgorszego!
To się w głowie nie mieści :(((((

I ja też! :evil:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob sie 09, 2014 22:46 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Biedny :( Łzy się same cisną do oczu :placz:
Ale zaraz po tym pojawia się złość... może to jest hipokryzja, ale życzę wszystkiego co najgorsze ludziom, którzy krzywdzą bezbronne zwierzaki...
Czasem wstyd mi przyznać, że chwilami szczerze gardzę swoim własnym gatunkiem... :oops:
Dopiero tutaj odzyskuję wiarę w ludzi....

Dobrze, że trafił do Ciebie <3
Szczęściarz :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie sie 10, 2014 11:41 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Nie sie 10, 2014 11:42 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Ślicznotku kochany!! <3

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Nie sie 10, 2014 11:52 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

vanesia1 pisze:Ślicznotku kochany!! <3

:D :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Nie sie 10, 2014 12:02 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

<3 Kochany chłopak :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie sie 10, 2014 12:49 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Cześć słodzizno! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 10, 2014 13:50 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Po prostu nie mogę się na niego napatrzeć, jest taki słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie sie 10, 2014 16:35 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Laluś jest przesłodziutki :1luvu: A ten jego różowiutki pyszczuś :201494 Zdjęcia i tak nie oddają całego jego uroku :twisted:
Maluszek przed chwilką siedział w oknie i spoglądał na kropelki deszczu, niedawno była straszna ulewa :placz: Wyszłyśmy z psem do bezdomniaczków trochę wcześniej, bo się trochę chmurzyło, a potem tak lunęło :strach: Pogoda jest taka zaskakująca :| Ciut się ochłodziło, przynajmniej staruszki zadowolone...
Laluś co chwilkę zagląda do kuchni, bo ciekawy, co na kolację dostanie :D Calutki dzień podchrupuje, bardzo lubi swoje suche :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Nie sie 10, 2014 17:08 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Witam,
a te szarosci w wiklinie to kto?
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Nie sie 10, 2014 19:14 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Witaj Janinko :kotek:
Ten szaraczek to staruszek Gucio, uwielbia wiklinowe koszyczki, cały dzień w nim przesypia :wink:
je i śpi...apetyt ma straszny,upał go nie zraża :)
kicikicimiauhau

Post » Pon sie 11, 2014 20:05 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Kochani !
Laleczek od wczoraj ma brzydką kupę ,bierze nifuroksazyd ,smectę ,ważna jest też dieta weterynaryjna dla małego,potrzebowałby karmy Royal canin vd gastro intenstinal mam możliwość kupna od meg11 za 80 zł już z przesyłką - czy mógłby się Ktoś dorzucić małemu na jedzonko,choćby na połowę,byłoby mi lżej. Mam też inne potrzeby,ciągle brakuje żwirku,surowych podrobów,psu się kończy karma,Puszek nie ma uroxivetu :( proszę o pomoc w imieniu malca...
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]