Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 09, 2014 12:37 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Kochani !
Właśnie dzisiaj 9 sierpnia mija miesiąc jak nasza delikatna i krucha istotka Lalunia ma dom...<3 :dance: :dance2: :balony: :201439 :D
kicikicimiauhau

Post » Sob sie 09, 2014 18:07 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Tez sie ciesze i jednoczesnie bardzo, bardzo Ci dziekuje :1luvu: :201413 :201437
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob sie 09, 2014 18:50 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Cindy,ja też bardzo się cieszę,że w tamten dzień,w tamtym miejscu na mojej drodze stanął ten mały,chory kotek,zupełnie nie byłam na niego przygotowana,myślałam,że staruszek będzie ostatni,ale widocznie los chciał innaczej...Nie ma za co dziękować,nie mogłam go zostawić tam ,w tym miejscu samego,nigdy bym sobie tego nie wybaczyła!
kicikicimiauhau

Post » Sob sie 09, 2014 19:24 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

kicikicimiauhau pisze:Obrazek

<3 <3 <3
Laluś mi bardzo kogoś przypomina :oops:
Jakby mniejsza wersja kocurka moich rodziców :D
Przeuroczy jest :)
Jak tylko troszkę stanę na nogi to na pewno coś wesprę maluszka również :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob sie 09, 2014 19:31 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Ach :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 09, 2014 20:14 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Kasiu bardzo dziękuję <3
te dzisiejsze czasy są bardzo ciężkie,wszystko kosztuje,wiem jak to jest nie mieć kasy,codziennie się z tym borykam,nie martw się głowa do góry :wink:
o siebie się nie martwię,ja tam trochę zjem i mam dość,ale najbardziej o kociaki,żebym zawsze miała im co dać,bo czekają ,najbardziej bezdomne,bo one niczyje,nikogo nie obchodzą,a w razie choroby nikogo do pomocy nie ma :(
martwię się też moim Puszkiem,jak na razie nikt nie dzwonił :(
te życie jest takie niesprawiedliwe,takie ciężkie,jak krzyż namoczony w wodzie :( eh...
kicikicimiauhau

Post » Sob sie 09, 2014 20:27 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Beatko a jaki jest miesięczny koszt utrzymania Puszka?
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob sie 09, 2014 20:48 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Aniu, Puszek je na miesiąc ok.2kg Urinary, pije 2 wody Jana po 5l (jest cały dzień nawadniany strzykawką, sam wody nie ruszy), używa 10l żwirku kompaktowego (sam nie pójdzie, trzeba go wsadzić i zachęcić do siku), jakieś 100zł wyjdzie... :oops:
kicikicimiauhau

Post » Sob sie 09, 2014 20:49 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

O kurczę, rozumiem w takim razie ciężką sytuację :( jeśli będę dobrze stała finansowo w następnych miesiącach wrzucę jakiś grosik :ok:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob sie 09, 2014 21:09 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Rzeczywiście ciężko :(

Też postaram się jakiś grosz uchować albo kupić jakieś jedzonko i wysłać.
A tak w ogóle, dotarły pieniążki za konkurs?
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Sob sie 09, 2014 21:30 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Aniu,bardzo dziękuję <3
Puszek jest niestety bardzo drogi,dlatego też poprosiłam o pomoc Klub Ślepaczkowy,bo on na tej karmie musi być całe życie :(
pozostałe kotki wszystko zjedzą,a on niestety...Puszek prawie,że mi umarł cztery lata temu,miał straszne wyniki,mocznicę i niewydolne nerki,weci dawali małe szanse na przeżycie,ale udało się.Jeździliśmy przez parę miesięcy autobusem do Gliwic,35 km w jedną stronę,tak miał ten pęcherz chory,antybiotyki przeróżne,cystaid brał ,jak leżał w szpitaliku po operacji to dziennie tam jeździłam i siedziałam przy nim do wieczora, teraz jest dobrze,ale trzeba na niego uważać,aby go nie zawiało,trzeba o niego dbać...
Tak, Rilla, dotarły - bardzo dziękuję <3 Wpisałam Cię jako darczyńcę dla kotkow na moim wątku (kocie biedy) :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Sob sie 09, 2014 21:33 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Jejku jaki biedak :(
Dobrze, że ma tak wspaniałą opiekę, bo serce ściska :(

Oki, pytałam z czystej ciekawości czy już dotarły :ok:
Na drugi wątek też zaglądam :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob sie 09, 2014 21:50 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Puszka znalazłam osiem lat temu jako małego kociaka, nawet 2tyg. nie miał, chorego, ktoś mu wydłubał oko, połamał żeberka :cry: Okrutny los go spotkał, teraz już jest na szczęście dobrze, ale tyle się wycierpiał :cry:
kicikicimiauhau

Post » Sob sie 09, 2014 21:56 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Biedaczek kochany, tez miał ciężki start jak moja Tosia - ktoś ją potrącił autem i wykopał przez ogrodzenie na posesję :(

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob sie 09, 2014 22:26 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

O Boże,biedna Tosia,jak by nie Ty to pewnie by umarła biedaczka kochana,jakim trzeba być człowiekiem żeby takie coś zrobić ...jak mógł odjechać z takim sumieniem i zostawić cierpiącego kota :(
Puszek urodził się na starej drukarni,tam gdzie dokarmiam jego rodzinę,miał jeszcze siostrzyczkę,ale ją zabili,ale jak go znalazłam to w tym miejscu,gdzie nie było już oczka to sam brud,jakieś zeschłe liście,ropa,śmierdział strasznie,wet powiedział,że się dziwi,że nie dostał zapalenia opon mózgowych,taki mały kotek,to drugie oczko było dopiero co otwarte,niebiesiutkie...trzeba być niewiem kim,żeby takie coś zrobić...jak musiał cierpieć,ani nawet nie płakał,był cichutki,czekał już tam chyba tylko na śmierć,nikt nie pomógł,a każdy go widział,nawet widzieli jak mu to zrobili...:(
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]