OTW12-f.17,67 - Magicznych Świąt życzymy !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro sie 06, 2014 15:53 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

Ale dobry TŻ, że nie marudził, tylko poszedł do weta po leki? Dobry. A że na miejscu się musiał wyżalić to nic złego :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sie 06, 2014 16:12 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

Alienor pisze:Ale dobry TŻ, że nie marudził, tylko poszedł do weta po leki? Dobry. A że na miejscu się musiał wyżalić to nic złego :mrgreen: .

Pewnie ,że dobry. Dobry ,o dziwnych teoriach. :mrgreen: Kto Janusza zna ten wie :wink: Wetka też już nawykła.

A autko całkiem nam padło i plany też zaczynają padać. Mam umówioną kastrację i łapankę przed sobą. :evil:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro sie 06, 2014 16:56 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

Asiu kciuki za maluchy.
Oby nie było żadnego maratonu.
Jak tam Andzia po lekach, lepiej?
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro sie 06, 2014 17:31 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

mimbla64 pisze:Asiu kciuki za maluchy.
Oby nie było żadnego maratonu.
Jak tam Andzia po lekach, lepiej?

Chyba lepiej. Nakarmiłam ją bo sama nie je. Kicha Agatka i Milady coś chrząka.

Ciśnienie facet mi jeden podniósł zdecydowanie. Zadzwonił z dwóch różnych ogłoszeń .O różne koty. Telefon za telefonem wykonał nie kojarząc ,że dzwoni do tej samej osoby. I opierniczyć mnie chciał ,że na różnych portalach ogłoszenia daję i nie wiem co daję. On nie wie jak się czyta ze zrozumieniem .Ileż telefonów wykonał ,że nie kojarzy numerów. Ale kota i tak by nie dostał. Miał dwa koty.Miał. Ale jeden sobie wyskoczył przez okno i zdechł. Towarzysz tęskni, ma żałobę totalną i kota szukają. Nie mieszkają "w tym" mieszkaniu a obecne ma balkon z przesuwnymi szybami. I barierkę półtorametrową. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to ,że tak lekko o śmierci kota opowiadał . Bo kot miał (w domyśle mim ) i tak szczęście. Ulitowali się nad nim i ze schronu wzięli biedę jakąś. Był bez oka i zabiedzony. Ale po krótkim życiu raczył był wyskoczyć i zabić się. Zero wniosków wyciągniętych z tragedii. Mega wiele pretensji do mnie.

Pani jedna chciała kotka zobaczyć i dopiero zastanowić się czy pozabezpiecza wsio. Z drzemki mnie wyrwała.Nie byłam skora do negocjacji.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 06, 2014 17:46 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

To fajnie, że malutka lepiej. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro sie 06, 2014 21:26 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

oby dziewczyny odgoniły choróbska :ok: :ok: :ok:
i kciuki za domki oczywiście :ok: :ok:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw sie 07, 2014 5:07 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

Eh, masz wymagania, jakby kot ważny był :evil:
:201429

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sie 07, 2014 5:19 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

Uzupełniłam post o tymczasach. Dużo tego mi wyszło. Mało ubyło.

Dziś wracając z karmienia dzikunków śmietnikowych (czytaj Aborcię i mamę eRek) spotkałam piękną ,dorodną i wystrachaną tri. Płakała. Nie, nie wzięłam jej. I nie dlatego ,że moment wahania przechylił się na drogę rozsądku. Tylko dlatego ,że mała nie chciała współpracować. Uciekała, chowała się i wreszcie mi znikła jak zakładałam kratkę do transporterka. Bo takowy ze sobą miałam szykując się na łapankę. Znalazłam ją wreszcie pod autem jakimś ale nie miała zamiaru jeść czy choćby zatrzymać się by ponegocjować.
Jako Koci Rutkowski wysnułam teorię ,że z okna wypadła. Co pewien czas idąc do dzików słyszałam ostatnio miauk koci rujkowy .Słyszałam przekleństwa i rzucanie przedmiotami by kot umilkł. Chyba udało mi się zlokalizować okno skąd to dobiega. I to ono było dziś otwarte na oścież.
Nic to, będziemy obserwować.
Chyba, że wyciepana.

Ledwo żyję i nie mogę podjąć decyzji czy dawać ogłoszenia czy wyro wybrać. Koty są podminowane. Syczą na siebie nockami, rankami i dniami. Ubić to mało. Za dużo ich, za duży upał, my za nerwowi a sytuacja z autem nas przerosła. Do tego ten wieczny lęk o koty. W ogóle wsio nas przerosło deczko.

Czy ktosik oglądał zdjątka z Płocka? Pięknie tam jest. A mnie ktosik oglądał? Moja mina należy do rodowodowych. Dostałam ją w spadku po babci i matce. Pamietazka ściśnięte i zapyziały pychol. Jakby cięgiem babony rodzinne niezadowolone były. I proszę, doczekałam się .Poraziła mnie pierwsza fota z miną rodu. A teraz bezwiednie ją oblekam widząc obiektyw. Zaznaczam ,że dobrze się bawiłam. To nie jest zależne ode mnie.
Zdaję sobie sprawę,że teraz każdy biegusiem poleci zerkać ,podziwiać i uśmiechać się. Marna mina i grubaśne uda to ja :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 07, 2014 6:58 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

Oglądałam :-) - pięknie ten Płock wyglada. Nie spodziewałabym sie ;-) (osoby z Płocka proszone są o nie obrażanie sie :mrgreen: ). No, ale przy Katowicach to chyba każde miasto jest ładniejsze, hiih.
Asiu, przyjrzałam się też dokładnie ostatniemy zdjeciu, ale grubych ud na nim nie stwierdziłam :) .
A co do miny - od genów niestety nie uciekniemy, jakoś coraz częsciej ostatnio to powtarzam :wink: .
Spokojnego dnia!

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Czw sie 07, 2014 6:59 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

Asia spróbuj ciut odpocząć.
Za spokój i zdrówko :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw sie 07, 2014 8:02 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

Zdrowia, spokoju i pieniędzy oraz domów dla tymczasów:ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sie 07, 2014 11:11 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

E tam, jeśli chodzi o minę na zdjęciu, to mało kto mnie przebije. No niestety, uroda przednia, ale jakoś nie odznacza się fotogenicznością. Mam w sumie kilka zdjęć, na których wyglądam ok, resztę usuwam.
Ostatnio nagadałam paniom w urzędzie dzielnicy, które nie chciały mi przyjąć wniosku o dowód ze zdjęciem sprzed 4 lat, bo niby za stare i już w dowodzie było (a cztery lata zbierałam się ze zrobieniem go i kilka wczesniejszych prób wyrzuciłam). Zażądałam decyzji odmownej na piśmie. Napisałam oświadczenie, że lepiej wyglądać nie będę. Byłam gotowa iść do WSA ze skargą na ową decyzję odmowną (zawsze to mniej kłopotliwe niż zrobić kolejne znośne zdjęcie). Ale na szczęście żądanie pisemnej odmowy wystarczyło i nagle się okazało, że się da, jak zwykle. :mrgreen:
Kciuki za zdrówko, zwłaszcza mojej ulubienicy Milady. A po ile u Was chodzi szczepienie i czym, że się tak wprost spytam?
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw sie 07, 2014 11:15 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

ASK@ pisze:Uzupełniłam post o tymczasach. Dużo tego mi wyszło. Mało ubyło.

Dziś wracając z karmienia dzikunków śmietnikowych (czytaj Aborcię i mamę eRek) spotkałam piękną ,dorodną i wystrachaną tri. Płakała. Nie, nie wzięłam jej. I nie dlatego ,że moment wahania przechylił się na drogę rozsądku. Tylko dlatego ,że mała nie chciała współpracować. Uciekała, chowała się i wreszcie mi znikła jak zakładałam kratkę do transporterka. Bo takowy ze sobą miałam szykując się na łapankę. Znalazłam ją wreszcie pod autem jakimś ale nie miała zamiaru jeść czy choćby zatrzymać się by ponegocjować.
Jako Koci Rutkowski wysnułam teorię ,że z okna wypadła. Co pewien czas idąc do dzików słyszałam ostatnio miauk koci rujkowy .Słyszałam przekleństwa i rzucanie przedmiotami by kot umilkł. Chyba udało mi się zlokalizować okno skąd to dobiega. I to ono było dziś otwarte na oścież.
Nic to, będziemy obserwować.
Chyba, że wyciepana.

Ledwo żyję i nie mogę podjąć decyzji czy dawać ogłoszenia czy wyro wybrać. Koty są podminowane. Syczą na siebie nockami, rankami i dniami. Ubić to mało. Za dużo ich, za duży upał, my za nerwowi a sytuacja z autem nas przerosła. Do tego ten wieczny lęk o koty. W ogóle wsio nas przerosło deczko.

Czy ktosik oglądał zdjątka z Płocka? Pięknie tam jest. A mnie ktosik oglądał? Moja mina należy do rodowodowych. Dostałam ją w spadku po babci i matce. Pamietazka ściśnięte i zapyziały pychol. Jakby cięgiem babony rodzinne niezadowolone były. I proszę, doczekałam się .Poraziła mnie pierwsza fota z miną rodu. A teraz bezwiednie ją oblekam widząc obiektyw. Zaznaczam ,że dobrze się bawiłam. To nie jest zależne ode mnie.
Zdaję sobie sprawę,że teraz każdy biegusiem poleci zerkać ,podziwiać i uśmiechać się. Marna mina i grubaśne uda to ja :mrgreen:

ASK@ a gdzie można te foty z Płocka zobaczyć? :)
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Czw sie 07, 2014 11:27 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

A tutaj można obejrzeć

mimbla64 pisze:To jeszcze bardziej szczegółowa relacja z akcji o kryptonimie Rodi:
https://plus.google.com/photos/11172356 ... banner=pwa

Na końcu można Asię zobaczyć. :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 07, 2014 11:50 Re: OTW12-f.17-POMOC w fotach PILNIE potrzebna s.21

też oglądałam piękne zdjęcia z Płocka, który dotąd jakoś kojarzył mi się tylko z petrochemią, chyba jeszcze z komuny te skojarzenia :oops:
jeśli chodzi o Ciebie Asiu – mina jak mina :wink:
ale te "grubaśne" uda to już czysta kokieteria :mrgreen:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

[poprzednia][następna]