MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 05, 2014 16:47 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Witam,
wstawione zdjecia ciesza oczy,
Lalus na turkusie pieknie sie prezentuje a Puszek przy torze jest bardzo uroczy.
Dzieki dziewczyny za wypowiedzi w mojej sprawie.
Dobrze, ze upaly zelzaly, troche oddechu. U mnie 15st.C ale slonko jest, wiec przyjemnie.
Okruch korzysta z balkonu a czasem bywa z nami na plazy, na smyczy i w szelkach.
Nie jestem pewna czy to lubi ale zawsze chetnie wchodzi do transportera i daje sobie nalozyc szelki.
W kazdym badz razie plaza to kuweta ciezka do ogarniecia, haha.
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Wto sie 05, 2014 17:04 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Miło mi, że podobają Ci się zdjęcia :1luvu: Później wstawię pozostałe koteczki, bo już wróciliśmy z ostatniego, wieczornego karmienia :ok: Do południa było rześko, ale teraz jakoś duszno, ciepło się zrobiło... Napewno Okruszek się cieszy, że na takie wakacyjne eskapady wypady robi :201497 :D
kicikicimiauhau

Post » Wto sie 05, 2014 19:36 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Obiadek cd. :1luvu:
Obrazek
Białaska Biało-Czarna w drodze na posiłek, boi się zdjęć (dosyć dzika), toteż z malsymalnego powiększenia; jednak na usłyszane kicianie leci szybciuteńko :)
Obrazek
Kolejne stadko do nakarmienia czeka; Myszka nadal nieśmiała, siedzi schowana pod samochodami, myślę, że zaniedługo się zaprzyjaźnimy :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Te dziewczynki przytulają się, barankują, ale... nie.lubią dotykania 8O ;)
Kolejni członkowie ekipy:
Obrazek
Czarnuszek Szczupły kursuje między wszystkimi stołówkami, jest taki wszędobylski :mrgreen:
I najliczniejsze stadko <3
Biegiem na posiłek :ok:
Obrazek
Szybciej :twisted: :ryk:
Obrazek
Obrazek
Dziewczynka :)
Obrazek
Puchatek, który nie tak dawno temu przyszedł w odwiedziny, bo nie umie doczekać się karmienia... jednak nie byłam z tego zadowolona, bo to kawał drogi.. A ja zaraz go do kontenerka pakuję i zanoszę te puchate kilogramy na swoje miejsce, bo boję się jak on sam wróci biedny :(
Obrazek
Kręcidupek też pogania
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wszyscy po posiłku, a najwieksze łasuchy jeszcze dojadają :D
Obrazek
Na kanapie leży leń i się wietrzy cały dzień :ryk: to Ferdek Wesołek
Obrazek
Obrazek
Zakochana parka :Stasiu Teatralniak i Lenka Mikołajówna, czyli wakacyjna milość <3
kicikicimiauhau

Post » Wto sie 05, 2014 20:39 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

kicikicimiauhau pisze: Obrazek

EUREKA! Wreszcie wymyśliłam kogo ten Laluś tak wciąż mi przypomina!!!! Przygody kota Filemona i to ostatnie jego zdjęcie kicikicimialhau mi to uświadomiło, zobaczcie sobie ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Prawda, że prawie identyczny?? :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sie 05, 2014 20:50 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Rzeczywiście :D
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Wto sie 05, 2014 21:35 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Podobny... a nawet kolor sierści ten sam :ok: Lalek mimo wszystko i tak jest przepiękny i przekochany :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Wto sie 05, 2014 21:38 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Przecudny jest, moja mama zawsze się nad nim rozpływa, kiedy pokazuję jej zdjęcia :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Śro sie 06, 2014 6:48 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Filemonek :P Moja ulubiona bajka :)
Faktycznie, Lalus bardzo podobny :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 06, 2014 11:48 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Z Puszkiem za łapeńkę <3
A tu nasz ślepaczek sam: :D
Obrazek
Obrazek
:oops: Bardzo dziękuję vanesi1 za podarowanie wózka zakupowego :1luvu: Bardzo się przyda przy wożeniu żwirków, mleka, tych najcięższych rzeczy dla zwierzaków <3
Muszu, kotek od Rilli07 został Missterem w kategorii majster lipca. Rilla swoją część nagrody (65zł) postanowiła przekazać na potrzeby moich kocich biedaków - za co bardzo, bardzo dziękuję :201465 <3
kicikicimiauhau

Post » Śro sie 06, 2014 11:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

:1luvu: :ok:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Śro sie 06, 2014 12:15 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro sie 06, 2014 12:20 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

kicikicimiauhau pisze:Obrazek

<3 <3 <3 Szpieg <3 <3 <3
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Śro sie 06, 2014 20:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Janina111, napisałam Ci pw, abyś sprecyzowała w konkursie na ślepaczka, na które zdjęcie głosujesz (przy imieniu kotka literka zdjęcia, np. 1e) :ok:
Aniu,dzisiaj wzięłam wózek na pierwszy rejs do Biedronki,bardzo fajnie jechał :) było tanie mleko po 1.46 zł,kupiłam 6 litrów dla bezdomniaczków i saszetki "Sheba cuisine" z kurczakiem po 1.29 zł <3 :ok:
U Mysi, Łaci i Pingwinki dziś w odwiedziny przyszła Pomponka :D Wygłaskana chciała się bić z trzema dziewczynkami, a one nie są konfliktowe... Na szczęście nie doszło do bójki i zaraz sobie poszła :ryk:
Niestety na wieczornym karmieniu nie zwołałam kilku kociastych z Kraszewskiego, bo przy bramie, zza której wybiegają, zebrało się konsylium przyśmietnikowych pijaków :evil: I bali się wyjść, później pewnie doszły na zostawione jedzonko :( Ech...
kicikicimiauhau

Post » Śro sie 06, 2014 20:41 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

Bardzo się cieszę! :ok:
Ja też poszłam już zostawić kolacyjkę swoim dzieciakom :mrgreen:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Śro sie 06, 2014 21:50 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Laluś - wodogłowie. Potrzebujemy karmy

vanesia1 pisze:Ja też poszłam już zostawić kolacyjkę swoim dzieciakom :mrgreen:

Pewnie teraz wcinają ze smakiem :ok: :catmilk: <3
Od kilku dni ktoś notorycznie sika do ukochanego transporterka od Puszka, na każdy jego nowy kocyk... Dziś odkryłam, kto to taki :twisted: Znalazłam sposób na intruza. Gdy Pusiak nie korzysta, jest zamknięty :lol:
Na łóżeczku Pandziak teraz śpi z psiakiem, odległość koło metra... Niecodzienny widok, bo starszy pan nie przepada za Misiem :mrgreen:
Porównałam wcześniej zdjęcia Laluńka z pierwszych dni (na dworze i w domu) i z teraz... Teraz wygląda jak prawdziwe kociątko - ma wesołą twarzyczkę, tylko by się bawił, jest już taki śmiały :1luvu:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]