3tyg.kociątka-UROŚLIŚMY- wszyscy bracia już w DS! Boluś też!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 22, 2014 20:22 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Erin pisze:
zuzia96 pisze:Biedny Psotuś [*] Ile miał latek?

a mogłabyś wkleić tutaj jego zdjęcie?

Dzięki :( Psotuś miał 13,5 miesiąca :(
Tak wyglądał jak był malutki:
Obrazek

A tutaj na 1,5 m-ca przed odejściem.
W dniu swoich pierwszych (i ostatnich :cry: ) urodzin:
Obrazek

Jego zdjęcie mam jako tapetę w komórce :(

Ojej, faktycznie Antoś to cały Psotuś jak był malutki, niesamowita podobizna. Wcale Ci się nie dziwię, że tę podobiznę od razu zobaczyłaś, to tak jakbyś Psotusia swojego widziała. A może On wrócił w Antosiowym futerku na drugim końcu Polski? :wink:

Straszne jest to, że wstrętne choróbska tak wcześnie zabierają nam naszych przyjaciół :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto lip 22, 2014 21:39 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Ooo, jaka nowa zabawka
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
wujku, tu też cię znalazłem :D przytul mnie
Obrazek
<3
Obrazek

serce mi się kraje kiedy widzę, jak te maleństwa potrzebują matki :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lip 22, 2014 23:32 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Wiem Kochana :(
Ja biorę czasem tymczasy ze schroniska i zawsze mam łzy w oczach, kiedy te maleństwa tak bardzo biegną do moich kotów, a te je odrzucają, choć wtedy są im najbardziej potrzebne :( Bo przecież ja nie umyję, nie wymasuję brzusia, nie utulę jak kocica. Jestem tylko atrapą :(
Dopiero po gdzieś dwóch tygodniach, gdy zniknie zapach schroniska, a małe nabiorą zapachu domu, moje zabierają się za mycie i tulenie :(
To nawet nie musi być mama, po prostu inne futro do wtulenia się.
Od nas uczą się socjalizacji z ludźmi, ale inne koty są w tym wieku najważniejsze.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lip 23, 2014 20:06 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

phantasmagori pisze:Wiem Kochana :(
Ja biorę czasem tymczasy ze schroniska i zawsze mam łzy w oczach, kiedy te maleństwa tak bardzo biegną do moich kotów, a te je odrzucają, choć wtedy są im najbardziej potrzebne :( Bo przecież ja nie umyję, nie wymasuję brzusia, nie utulę jak kocica. Jestem tylko atrapą :(
Dopiero po gdzieś dwóch tygodniach, gdy zniknie zapach schroniska, a małe nabiorą zapachu domu, moje zabierają się za mycie i tulenie :(
To nawet nie musi być mama, po prostu inne futro do wtulenia się.
Od nas uczą się socjalizacji z ludźmi, ale inne koty są w tym wieku najważniejsze.

Ja już wczoraj, po tym jak widziałam synusia ssającego swoją łapkę :( próbowałam go przystawić do swojej szyi :oops: żeby mógł possać. Pomyślałam, że trudno mogę chodzić z malinkami, żeby tylko dzieciątko było choć troszkę szczęśliwsze. Ale nie załapał o co mi chodzi :wink:

Mimi wylizuje ale tylko jak jest przy niej jeden kociak, potrafi też spać z przytulonym maluchem. Ale jak pchają się dwa to ucieka, a trzy to już jest panika. A że one od razu szukają cyca, to już ją przerasta zupełnie. Dobrze że chociaż od czasu do czasu któregoś wyliże
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lip 23, 2014 20:11 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Ja problem ssania rozwiązywałam butlą ze smokiem, przestała je interesować w wieku gdzieś 2,5 miesiąca.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lip 23, 2014 20:28 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

phantasmagori pisze:Ja problem ssania rozwiązywałam butlą ze smokiem, przestała je interesować w wieku gdzieś 2,5 miesiąca.

O widzisz, to jest pomysł :wink: Mam taką buteleczkę po milvecie, nie używałam jej, bo one już piły z talerzyków. Spróbuję teraz :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw lip 24, 2014 21:02 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Dzieciaczki zaszczepione :dance: :dance: :dance:

mają się dobrze, właśnie ganiają z fasolką szparagową :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt lip 25, 2014 10:04 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

:201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lip 25, 2014 10:21 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Kochane maluchy :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 28, 2014 20:51 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Dzisiaj będzie prezentacja kocich sznurków :mrgreen:
Obrazek
takie mamy brzuszki, które bardzo chętnie pokazujemy :mrgreen:
Obrazek Obrazek
i najmniejszy kot a najdłuższy brzuszek :ryk:
Obrazek

a tak naprawdę to są jeszcze maleńkie koteczki, mają dopiero ok.9 tygodni :201461 :201461 :201461 ale jak się porządnie wyciągną to takie sznureczki długaśne się robią :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon lip 28, 2014 21:56 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Cudne :love:

Erin

Post » Pon lip 28, 2014 22:20 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Słodziaki :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lip 28, 2014 22:36 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Śliczne maluszki, pięknie rosną <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lip 28, 2014 22:40 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Słodziaki już zaczynają się przygotowywać do szukania domeczków własnych :D Marzy mi się żeby dwa poszły razem do wspólnego domu, a ten trzeci żeby miał kociego kolegę/ koleżankę :D bo o trzech do jednego domu to nawet nie śmiem marzyć, chyba nikt nie szuka trzech koteczków na raz

jeszcze jeden sznurek, tym razem w górę :ryk:
Obrazek

a na dobranoc uśmiech synusia :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lip 29, 2014 6:48 Re: Trzytygodniowe kociątka bez mamy - rośniemy, rośniemy...

Ależ rozkoszny ten uśmiech :)
Dzień dobry! :201461 :201461 :201461

Erin

[poprzednia][następna]