Zrobiłam zamówienie w Zooplusie. Żałuję, że nie zamówiłam jeszcze czegoś, czy da radę domówić jeszcze coś, czy już nie?. Zapłaciłam przelewem, póki co w statusie napisane jest "Oczekiwanie na zapłatę". Zastanawiam się nad tymi zabezpieczeniami do okna, chciałabym na próbę kupić do sypialni http://www.zooplus.pl/shop/koty/drzwi_s ... _kot/30843 - choć nie wiem czy da radę to zamontować, bo przestrzeń z boku taka mała, że nie wiem czy da radę, M. musi na to zerknąć. Kupiłam Tośce tacki Animondy Kitten. Cieszę się, bo mała zaczęła ładnie pić wodę, nie ma już z tym problemu. No i przestałam dawać jej te kocie mleczko, bo brzydkie kupki miała, teraz już są ładne. Wczoraj Tośka dobierała się do Marcelkowego brzucha. Leżał na boku, a ona szukała cycuszków, mleczka chciała od mamuni. Wiecie jak mocno go zmoczyła na brzuchalu ssąc jego brzuchol?. Mam zdjęcia, wrzucę później. Tosia dzisiaj od 5 rano szalała po całym mieszkaniu, skakała po naszym łóżku, Marcel oczywiście się później do niej dołączył i razem skakali po łóżku, na parapet nad naszymi głowami i .. po nas

-