Dziękujemy za wszystkie miłe słowa. Cieszę się, że nasze plaskacze się podobają, ale najwięcej zachwytów należy się Avian za wspaniałe fotki Dziękujemy za przemiłą pamiątkę.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Witaj serdecznie Monmar Dziś o 4 rano Cira znów pogoniła Tolka. Chyba był na kursie kolizyjnym z nią. Były syki i wizgi łap na podłodze. Paskudy obudziły mnie Chyba nie lubię kotów
Mój dzielny obrońca Tolek wczoraj gonił przez 1,5h taką wielką ćmę (wielka była taka ogromniasta ). Na szczęście nie obudził mamy jak galopował po podłodze, ścianach i suficie. W końcu dopadliśmy wspólnymi siłami . Żałuję, że nie zrobiłam żadnego filmiku, ale nie miałam czym telefon mi padł.
Dziś zaliczyliśmy wizytę u naszego kochanego weta. Wieści nie są zbyt optymistyczne, Zuzia ma cysty na nerkach i to spore, w tej chwili czekamy na wyniki mocznika i kreatyniny, ale nie jestem dobrej myśli Z kolei Tolek przytył troszkę, jednak mniej niż się spodziewałam. Oczy sie paprają niemożliwie, dostaliśmy dwa rodzaje kropel z antybiotykiem do zakrapiania 6 razy dziennie. Dobrze, że są wakacje to się jakos dzielimy tym zakrapianiem. W każdym razie kuracja zapowiada się długa.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.