Ale nie powiem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosik pisze:A ja już wiem, a ja już wiem!
Ale nie powiem.
VeganGirl85 pisze:Super![]()
![]()
przyjaciółka z Niemiec podsunęła mi pomysł poproszenia o wsparcie finansowe tamtejszych organizacji. Nie wiem jak się na to zapatrujecie, niemiecki jak coś znam biegle i chętnie się włączę.
Chiara pisze:VeganGirl85 pisze:Super![]()
![]()
przyjaciółka z Niemiec podsunęła mi pomysł poproszenia o wsparcie finansowe tamtejszych organizacji. Nie wiem jak się na to zapatrujecie, niemiecki jak coś znam biegle i chętnie się włączę.
To jest dobry pomysł. Myślę, że najpierw musimy mieć pierwszą setkę, ale to kwestia spłynięcia faktur za zabiegi, bo już umówiliśmy więcej niż sto, a nie działamy jeszcze nawet dwóch miesięcy.
A potrzeby rosną i rosną i żal zmarnować ten ogromny potencjał...
Tylko nie mam pojęcia jak się za to zabrać.
Ktoś ma jakieś doświadczenie, rady, kontakty ?
Chiara pisze:Powszechna Sterylizacja będzie się angażować w pomoc kotom babci Stanisławy z Sobibora pod Włodawą. Jest to pięć kotek![]()
![]()
![]()
![]()
i dziesięć kociaków.
Kociaki szukają domów, było ich jeszcze więcej, ale część została już wyadoptowana. Napisała do mnie wnuczka babci Stanisławy, Małgorzata. Będzie koordynować akcję, ogłasza kociaki, ale nie stać jej, aby pomóc finansowo, bo sama żyje z renty socjalnej i utrzymuje z niej córkę. Małgorzata znalazła już panią weterynarz, która zgodziła się wykonać zabieg sterylizacji za 100 zł, czyli cała akcja cięcia dorosłych kocic będzie kosztować 500 zł.
Zdjęcia wkrótce...
Chiara pisze:Nie dziwię się, że masz doła...Szlag jasny, ile trzeba mieć cierpliwości do tych ludzi i skąd ją brać...
sylwia1982 pisze:Chiara pisze:Nie dziwię się, że masz doła...Szlag jasny, ile trzeba mieć cierpliwości do tych ludzi i skąd ją brać...
dość, że w tym tygodniu mam nocki w pracy to jeszcze przez głupią babę nie mogę spać, ludzka bezmyślność jest porażająca, ta szylkretka, której owa pani nie chce ciachać jest chuda jak patyk, tylko tego nie widać pod sierścią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], isiaja i 78 gości