moje zwierzaki mają tylko jedną miskę w kuchni, na wszystkie

ale ciągle im wlewam świeżą wodę, jak tylko wypiją
Rudzia , zeby się napić to musi mieć wody po brzegi, gdyby było mniej to siądzie nad miską i czeka, żeby jej nalać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:ale mają tych naczyń![]()
moje zwierzaki mają tylko jedną miskę w kuchni, na wszystkie![]()
Rudzia , zeby się napić to musi mieć wody po brzegi, gdyby było mniej to siądzie nad miską i czeka, żeby jej nalać
mag828 pisze:mir.ka pisze:ale mają tych naczyń![]()
w taką pogodę to i dla mnie lepiej jak tyle wody sobie paruje
uśmiałam się z Rudzi i jej wymagańwyobraziłam sobie jak siedzi nad miską i czeka na dolewkę, bo przecież łepka za mocno schylić nie może
a ja lubię to wiaderko, z którego kitki piją ponieważ tam jest dużo wody a one wypiją nawet jak jest odrobina na dnie
mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:ale mają tych naczyń![]()
w taką pogodę to i dla mnie lepiej jak tyle wody sobie paruje
uśmiałam się z Rudzi i jej wymagańwyobraziłam sobie jak siedzi nad miską i czeka na dolewkę, bo przecież łepka za mocno schylić nie może
a ja lubię to wiaderko, z którego kitki piją ponieważ tam jest dużo wody a one wypiją nawet jak jest odrobina na dnie
Rudzia to jak chce się napić to sprawdza łapką ile jest wody w misce, opiera o brzeg i jak zgięte paluszki się nie moczą się w wodzie tzn , ze wody nie ma i czeka nad tą "pustą" miską
MaryLux pisze:Przede wszystkim, kiedy to są koty
Ewa L. pisze:A tak się martwiłaś że słabo piją.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Paula05 i 46 gości