♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 17, 2014 22:35 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Popatrzę, może jakaś inna sucha karma będzie, składem podobna do Brita, no i cenowo zbliżona :) :ok:
Generalnie, to jest tak, że Luna tego Brita naprawdę bardzo lubi, no i nie ma żadnych problemów kupkowych 8)
Testowałam różne karmy, po niektórych, to była tragedia, a Brit jest naprawdę dla niej idealny :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lip 17, 2014 22:38 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Ewa L. pisze:Może uda ci się znaleźć coś fajniejszego dla Lunki. Nigdy nie kupowałam nic dla piesa bo zabawę z zoo+ zaczęłam przy dziewczynach.
Wstyd się przyznać ale nawet nie miałam pojęcia że taki sklep istnieje :oops:

Ja też odkryłam zooplusa dopiero rok temu :)
Tak to kupowałam normalnie w zoologicznym i przepłacałam sporo za jedzonko :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw lip 17, 2014 22:44 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Rilla07 pisze:
Ewa L. pisze:Może uda ci się znaleźć coś fajniejszego dla Lunki. Nigdy nie kupowałam nic dla piesa bo zabawę z zoo+ zaczęłam przy dziewczynach.
Wstyd się przyznać ale nawet nie miałam pojęcia że taki sklep istnieje :oops:

Ja też odkryłam zooplusa dopiero rok temu :)
Tak to kupowałam normalnie w zoologicznym i przepłacałam sporo za jedzonko :)

Ja czatowałam na promocje w marketach bo się panienki na gurmetki przerzuciły i nic innego nie chciały. O zoo+ powiedziała mi jolabuk5 - moja przewodniczka w kocim świecie :1luvu:
Na początku miałam problem z logowaniem i coś mi nie chciało załapać zamówienia ale potem poszło i tak związałyśmy się z zoo+ na dobre i na złe. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lip 18, 2014 8:46 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Ja robię zakupy w zooplusie raz w miesiącu, takie zbiorcze dla koleżanek i dla siebie i przez rok uzbierałam tyle punktów, że drapak dostałam gratis.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt lip 18, 2014 12:01 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Dzień dobry

Rozważę opcję zakupów w Zooplusie, rozejrzę się za karmą dla Luny, jeżeli coś sensownego w dobrej cenie znajdę, to będzie ok :) Dzisiaj ciąg dalszy upałów. Słonko od rana bardzo świeciło, ale teraz chmurzy się niebo, podejrzewam że jakiś deszcz dzisiaj do nas zawita. Coś pięknego dzisiaj ujrzałam, oj pięknego i bardzo niesamowitego. Otóż Marcelek położył się w swoim ukochanym posłanku od cioci Marysi i po chwili chciała dołączyć do Niego Tośka. Skradała się, coraz to bliżej posłanka była, Marcel lekko machał ogonkiem, a więc kicia polowała najpierw na jego ogon, ale odważyła się w końcu i wskoczyła do posłanka. Marcel stwierdził, że trzeba ją porządnie wypucować, bo ma troszkę brudne łapki i nie tylko. Objął ją łapkami i zaczął ją lizać, a Tośka?. Tośka zaczęła szukać cycków u niego, poczuła się jak u mamusi - moje kochane, malutkie kociątko <3 Szybko jednak usnęła i .. ŚPIĄ razem w posłanku, a ja oczywiście musiałam to wszystko uwiecznić na zdjęciach, jestem nimi zachwycona. Mam wspaniałego kocurka, naprawdę!!!! <3 <3 <3

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Będzie ciąg dalszy :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt lip 18, 2014 12:16 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Jejuniuuu... doczekałaś się, widzisz? :mrgreen: Super! <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt lip 18, 2014 12:31 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Jejkuuuu jakie to codowne, że tak ją zaakceptował. Duże głaski dla Marcelka bo zachował się jak prawdziwy facet :201461

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt lip 18, 2014 12:35 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Doczekałam się, dzisiaj jest równy tydzień odkąd Tośka jest z nami. Tak krótko, prawda?. Tyle radości i miłości.
Tyle zaskoczenia i świetnych chwil <3 <3 <3

Milenka Wymiziam oczywiście Marcelka od Ciebie, dziękuję! <3 On jest naprawdę wspaniałym kocurkiem :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Pt lip 18, 2014 12:41 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

czekamy na cd :D

Piękny widok - Marcelek z Tosią :1luvu: :1luvu:

U mnie tylko Tysia i Tosia razem śpią i się nawzajem myją (tzn. Tysia myje Tosię). Tysia miała ok. 1 roku, gdy pojawiała się Tosia - 3-miesięczne kocię.
U nas było dokładnie odwrotnie - to malutka Tośka męczyła okropniacko cierpliwą i wyrozumiałą Tysię. Jakżesz ona tą swoją przybraną matkę męczyła 8O
Ciumciała jej pustego cycka (Tysia była wysterylizowana), aż byliśmy z Tysią u weta czy jej go nie uszkodziła ... ale jakoś nie :lol:

Zobacz jak wyglądało to u nas - fotki są małe i mam nadzieję, że nie będziesz miała nic przeciwko ich wklejeniu u Ciebie :?

Niegrzeczna Tośka bardzo meczy Tysiaczka
ObrazekObrazekObrazek

Tysia się w końcu wkurzyła i małą lekko poddusiła chwytając ją za szyję 8O Tosia od razu zrozumiała, była grzeczniejsza i zaczęła liczyć się z Tysiaczkiem
Sami często próbowalismy psikac na małą wodą, ale ona tylko ślepka zamykała - nie byliśmy w stanie utemperować i nauczyć moresu Tosi, ale Tysi się to udało :ok:
Dlatego też maleńkie kociaki uratowane i wychowane przez człowieka, a nie przez innego kota, są bardzo .... "źle wychowane" i sprawiają swoim opiekunom duzo kłopotów

ObrazekObrazek

Tosia w ogóle niczego się nie bała ... oto dowód, lezy sobie w misce Santy [*] - naszej nieodżałowanej suni :cry:

Obrazek

Ale czasami się zapominała i była grzeczna :201461
Obrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt lip 18, 2014 12:44 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Wow, jakie cudo z tej Tosi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marcelek dobry wujek dla kociczki - fajna z nich parka.
Gratulacje - wyjątkowo szybkie dokocenie :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Post » Pt lip 18, 2014 12:44 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Kotina pisze:Dlatego też maleńkie kociaki uratowane i wychowane przez człowieka, a nie przez innego kota, są bardzo .... "źle wychowane" i sprawiają swoim opiekunom duzo kłopotów

Mój Boże, słusznie prawisz! 8O
Jakbyś o mojej Tosi mówiła :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt lip 18, 2014 12:46 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

vanesia1 pisze:
Kotina pisze:Dlatego też maleńkie kociaki uratowane i wychowane przez człowieka, a nie przez innego kota, są bardzo .... "źle wychowane" i sprawiają swoim opiekunom duzo kłopotów

Mój Boże, słusznie prawisz! 8O
Jakbyś o mojej Tosi mówiła :mrgreen:

:D :D
Widać, że wszystkie Tosie to chuligany .... kochane chuligany :1luvu:
Obrazek

Kotina

Post » Pt lip 18, 2014 12:51 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Kotina Oczywiście, że możesz wklejać tak cudowne zdjęcia u mnie <3 u Ciebie mała Tosia męczyła Tysiulkę, a u nas to Marcel Tośkę męczy, ale myślę, że role mogą się odwrócić, prawda?. Hi, mała podrośnie, to będzie pewnie lepiej sobie radziła. Zresztą, już teraz - po kilku dniach już lepiej sobie z jego podgryzaniem radzi. Tosia w misce Santy [*] 8O 8O 8O :D :D Boskie są takie zdjęcia, prawda?. Faktycznie Tosia nie bała się niczego. U nas, to Tośka póki co boi się naszej Luny, ale oswoi się za jakiś czas :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dzwonił przed chwilą Pan z firmy, w której byłam na rozmowie ostatnio i powiedział, że skompletowali już zespół więc póki co musi odmówić, ale powiedział, że w sierpniu najprawdopodobniej będą szukali ludzi do pracy znów, do pakowania tych alkotestów i zapytał czy może brać mnie wtedy pod uwagę. Oczywiście powiedziałam, że jak najbardziej. Podziękował i tyle. Szkoda, że się nie udało ... ale nic to, pracy szukam dalej :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt lip 18, 2014 13:04 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

do sierpnia raptem dwa tygodnie :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lip 18, 2014 13:05 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Gosiu Witaj :) Tak, dwa tygodnie - nie dużo, to prawda. Mam nadzieję, że Pan się odezwie z dobrą wiadomością dla mnie :ok: :ok:
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]