Według mnie nic nie będzie kotu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bb0702 pisze:Dziękuję Asiu za szybką odpowiedź! Będę obserwować Gucika.
bb0702 pisze:Oj, zanosi się, zanosi ! Gucik jest od dawna chętny, Lusia nieco więcej czasu potrzebowała, ale widzę, że i ona czerpie przyjemność z kociego towarzystwa.
Napiszę to wreszcie - zapierałam się rękami i nogami przed dokoceniem, zła byłam jak mi radzono. Mało tego; i Gucik i Lusia z DT dostali "opinię'' , że zupełnie spokojnie mogą być jedynakami. Gucik w DT nie był zainteresowany, ignorował inne koty. Lusia wolała mieć spokój, czasem koty ją denerwowały.
No i co? Ano jak widaćJest coraz fajniejsza parka z nich.
mimbla64 pisze:Może dlatego nie byli tacy chętni, że w dt zwykle więcej kotów jest..
ASK@ pisze:Chciałaś jednego i spokojnie Gucika jako jedynaka można było wydać. Choć pamiętam,że tłmaczyła o tym ,że jakby był drugi kot to one i tak się dogadają bo mało jest zadeklarowanych samotników. Najwyżejlubić się nie będą
ASK@ pisze: Nie wiem czy Beatko wiesz, ale to na mimbli64 ogłoszenie odpowiedziałaś w sprawie adopcji Gucika. Małgosia jest Mamą Chrzestną w takim razie
ewar pisze:Super, że są takie różne.
bb0702 pisze:ASK@ pisze: Nie wiem czy Beatko wiesz, ale to na mimbli64 ogłoszenie odpowiedziałaś w sprawie adopcji Gucika. Małgosia jest Mamą Chrzestną w takim razie
Nie, nie wiedziałam ! Mówiłaś, że ktoś inny ogłaszał, ale nie wiedziałam kto. mimbli64 dziekuję !!! Jesteś oczywiście Mamą Chrzestną, jeśli sobie życzysz tego. Dziękuję, że tu zaglądasz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, Majestic-12 [Bot], Myszorek i 16 gości