Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cindy pisze:Jeden dzien to mozna nawet w piwnicy przetrzymac - bez przesadynic sie mu przynajmniej zlego nie przytrafia - a na przystanku ....moze
justyna8585 pisze:Cindy pisze:Jeden dzien to mozna nawet w piwnicy przetrzymac - bez przesadynic sie mu przynajmniej zlego nie przytrafia - a na przystanku ....moze
To znajdź kogoś z piwnicą, u mnie w mieście nie ma nikogo,kto zajmuje się kotami.No chyba,że Ika 6,ale to w złym znaczeniu.
Cindy pisze:justyna8585 pisze:Cindy pisze:Jeden dzien to mozna nawet w piwnicy przetrzymac - bez przesadynic sie mu przynajmniej zlego nie przytrafia - a na przystanku ....moze
To znajdź kogoś z piwnicą, u mnie w mieście nie ma nikogo,kto zajmuje się kotami.No chyba,że Ika 6,ale to w złym znaczeniu.
Mialam na mysli Twoja piwnice. Moze ktoras z kolezanek - przeciez to tylko 1 dzien - przy odrobinie dobrej woli mozna cos znalezc zanim bedzie za pozno. A potem wyrzuty sumienia i czarna rozpacz.
Alienor pisze:Ponieważ pies, który miał zająć moją łazienkę jeszcze musiał zostać w schronisku mam wolną łazienkę na ten jeden czy dwa dni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], moniczka102 i 407 gości