Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:MamaMeli ja Tobie zazdraszczam życia w Budapeszcie. Wiele razy byłam, uwielbiam, na pewno odwiedzę sto kolejnych i przeżyłam w tym mieście takie zwariowane przygody, że nie masz pojęcia. Mam jakieś szczęście w tym mieście
AgaS1987 pisze:Madzia a co powiedzia wet na te strupki? z czego sie to robilo?
Spilett pisze:AgaS1987 pisze:Madzia a co powiedzia wet na te strupki? z czego sie to robilo?
Na razie nasz twierdzi że to świąd, nie wiemy dlaczego ale to raczej Księżyca nie odkrył, że świąd, skoro się drapie. Dziś idziemy do Piaseckiego i będziemy wiedzieć.
Chciałabym odpocząć. Przyjść do domu, odpocząć, zdrzemnąć się z Perełeczką, a nie ciągle gdzieś latać![]()
![]()
Spilett pisze:AgaS1987 pisze:Madzia a co powiedzia wet na te strupki? z czego sie to robilo?
Na razie nasz twierdzi że to świąd, nie wiemy dlaczego ale to raczej Księżyca nie odkrył, że świąd, skoro się drapie. Dziś idziemy do Piaseckiego i będziemy wiedzieć.
Chciałabym odpocząć. Przyjść do domu, odpocząć, zdrzemnąć się z Perełeczką, a nie ciągle gdzieś latać![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1406 gości