mls pisze:Witam, wiem ze moja kotka nie byla nikomu znana, ale chcialam to Wam napisac: moja bialo-bura ksiezniczka odeszla we snie dzisiaj 15.07.2014 ok. 15:30.brykaj malenka za TM. Teraz juz nie cierpisz
mls pisze:Witam, wiem ze moja kotka nie byla nikomu znana, ale chcialam to Wam napisac: moja bialo-bura ksiezniczka odeszla we snie dzisiaj 15.07.2014 ok. 15:30.brykaj malenka za TM. Teraz juz nie cierpisz
meg11 pisze:Asiu rozmawiałam z panem od karmy. Niestety karma będzie dopiero jutro. Wyjechał po za dom i jego żona nie wysłała jedzenia. Dziś już kurier ma zabrać. Powiedział też że wrzuci jakieś gratisy za to opóżnienie. Bardzo przepraszam że tak długo to trwa.
meg11 pisze:On był święcie przekonany że żona wysłała
ametyst55 pisze:Mam nadzieję , że jakoś się trzymacie?
Za maluszki i mamusię![]()
![]()
![]()
Wymyśliłaś już imiona dla pozostałych, może : Lili, Leon i Lolek jak mają być L-kotki
Alienor pisze:Lonia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości