Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 14, 2014 21:59 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

Ewa L. pisze:
magdar77 pisze:Każdego wyadoptuję do domu lepszego niż mój, poza Moki i Zenem, bo to rezydenci :) Lana w Łodzi urodzona to u Madzi będzie się czuła jaku siebie :mrgreen:

A to Lana ziomecka nasza :ok:

Chcesz trzeciego kota z Łodzi? :mrgreen: Szczepiona regularnie, odkarmiona, zsocjalizowana, tylko sterylki nie było :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon lip 14, 2014 22:12 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

magdar77 pisze:
Ewa L. pisze:
magdar77 pisze:Każdego wyadoptuję do domu lepszego niż mój, poza Moki i Zenem, bo to rezydenci :) Lana w Łodzi urodzona to u Madzi będzie się czuła jaku siebie :mrgreen:

A to Lana ziomecka nasza :ok:

Chcesz trzeciego kota z Łodzi? :mrgreen: Szczepiona regularnie, odkarmiona, zsocjalizowana, tylko sterylki nie było :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lip 14, 2014 22:20 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

No to chcesz czy nie? Rasowa ani w typie rasy nie jest, ale daje sobie podawać leki, obcinać pazurki, u weta grzeczna, je większość rzeczy przydatnych do spożycia, kuwety nie trzeba po niej sprzątać, śpi w nocy i nie choruje. Okazja! Bez rodowodu, za koszt odchowania (nie wypłacisz się), z rowerem, rolkami, hulajnogą. Zapewniam suchą karmę na rok ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon lip 14, 2014 22:34 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

magdar77 pisze:No to chcesz czy nie? Rasowa ani w typie rasy nie jest, ale daje sobie podawać leki, obcinać pazurki, u weta grzeczna, je większość rzeczy przydatnych do spożycia, kuwety nie trzeba po niej sprzątać, śpi w nocy i nie choruje. Okazja! Bez rodowodu, za koszt odchowania (nie wypłacisz się), z rowerem, rolkami, hulajnogą. Zapewniam suchą karmę na rok ;)

A z tęsknoty się nie rozchoruje? :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lip 14, 2014 23:05 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

Widać, że spotkanie było bardzo udane, świetna ekipa, wszyscy uśmiechnięci, super :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto lip 15, 2014 6:02 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

Po ostatnich wpisach i zdjęciach można stwierdzić że impreza na 6 z +
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto lip 15, 2014 7:07 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

ale fajne pyszczałki!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto lip 15, 2014 8:13 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

Ewa L. pisze:
magdar77 pisze:No to chcesz czy nie? Rasowa ani w typie rasy nie jest, ale daje sobie podawać leki, obcinać pazurki, u weta grzeczna, je większość rzeczy przydatnych do spożycia, kuwety nie trzeba po niej sprzątać, śpi w nocy i nie choruje. Okazja! Bez rodowodu, za koszt odchowania (nie wypłacisz się), z rowerem, rolkami, hulajnogą. Zapewniam suchą karmę na rok ;)

Nie sądzę, w każdym razie w ciągu pierwszego miesiąca :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto lip 15, 2014 11:54 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

magdar77 pisze:
Ewa L. pisze:

Nie sądzę, w każdym razie w ciągu pierwszego miesiąca :mrgreen:

no to ja biorę, skoro Ewa na razie się nie zadeklarowała ;)

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Wto lip 15, 2014 17:00 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

Ewa L. pisze:Ja poproszę poprawkę zdjęcia bo mnie taka jedna się z tylca schowała i krzyczała że jej nie widać i prawie mnie na kolana paść kazała i byłam molestowana łaskotaniem i w ogóle jeszcze raz poproszę zdjęcie......o !

taa???? a w którym momencie,bom tego nie widziała ? :ryk:

Hej Kubełkowo.pe.el :1luvu:

zgadłaś hutku,imprezka na 6++
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 15, 2014 19:12 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

Witajcie :D .

Jak co dzień , dopiero wróciłem z pracy .Znaczy pracę kończę normalnie , tylko tyle obowiązków po drodze :roll: .

Hutku , I na południe trafimy :ok: .Annee , jeszcze nie jedno spotkanie przed nami :kotek:

się ogarnę i wracam na Forum :piwa:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto lip 15, 2014 19:15 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

MaryLux pisze:Miaudoberek

Witaj Mary ,służko Jej Ekscelencji Inusi Czarnusi
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto lip 15, 2014 19:27 Re: Piąta odsłona kociego ogona .Fuku i Perełka zapraszają

Cześć WujÓ :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]