Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Każdego wyadoptuję do domu lepszego niż mój, poza Moki i Zenem, bo to rezydenciLana w Łodzi urodzona to u Madzi będzie się czuła jaku siebie
A to Lana ziomecka nasza
Chcesz trzeciego kota z Łodzi?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Każdego wyadoptuję do domu lepszego niż mój, poza Moki i Zenem, bo to rezydenciLana w Łodzi urodzona to u Madzi będzie się czuła jaku siebie
A to Lana ziomecka nasza
magdar77 pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Każdego wyadoptuję do domu lepszego niż mój, poza Moki i Zenem, bo to rezydenciLana w Łodzi urodzona to u Madzi będzie się czuła jaku siebie
A to Lana ziomecka nasza
Chcesz trzeciego kota z Łodzi?Szczepiona regularnie, odkarmiona, zsocjalizowana, tylko sterylki nie było
magdar77 pisze:No to chcesz czy nie? Rasowa ani w typie rasy nie jest, ale daje sobie podawać leki, obcinać pazurki, u weta grzeczna, je większość rzeczy przydatnych do spożycia, kuwety nie trzeba po niej sprzątać, śpi w nocy i nie choruje. Okazja! Bez rodowodu, za koszt odchowania (nie wypłacisz się), z rowerem, rolkami, hulajnogą. Zapewniam suchą karmę na rok
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:No to chcesz czy nie? Rasowa ani w typie rasy nie jest, ale daje sobie podawać leki, obcinać pazurki, u weta grzeczna, je większość rzeczy przydatnych do spożycia, kuwety nie trzeba po niej sprzątać, śpi w nocy i nie choruje. Okazja! Bez rodowodu, za koszt odchowania (nie wypłacisz się), z rowerem, rolkami, hulajnogą. Zapewniam suchą karmę na rok
A z tęsknoty się nie rozchoruje?
magdar77 pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:No to chcesz czy nie? Rasowa ani w typie rasy nie jest, ale daje sobie podawać leki, obcinać pazurki, u weta grzeczna, je większość rzeczy przydatnych do spożycia, kuwety nie trzeba po niej sprzątać, śpi w nocy i nie choruje. Okazja! Bez rodowodu, za koszt odchowania (nie wypłacisz się), z rowerem, rolkami, hulajnogą. Zapewniam suchą karmę na rok
A z tęsknoty się nie rozchoruje?
Nie sądzę, w każdym razie w ciągu pierwszego miesiąca
Ewa L. pisze:Ja poproszę poprawkę zdjęcia bo mnie taka jedna się z tylca schowała i krzyczała że jej nie widać i prawie mnie na kolana paść kazała i byłam molestowana łaskotaniem i w ogóle jeszcze raz poproszę zdjęcie......o !
Użytkownicy przeglądający ten dział: kitkunia, Sigrid i 144 gości